Toshiba seria SV

migego

New member
Znana jest już może przewidywana data wprowadzenia modeli z seri SV do sprzedaży w Polsce? Nie mam żadnego TV ale ten stał się aktualnie faworytem w walce o mój portfel

wombat193

Member
kiki napisał:
wielkości 46" i 55"
Dostępność - są już w sprzedaży .
Ceny dostaniesz na Priw

Hmmm...no to dla mnie za duże, szkoda, że nie ma 42 :(
Nie pozostaje mi nic innego jak skierować swoją uwagę na ZV, którego test także robiłeś i jest równie pozytywny. Czy mam rację? :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
modele LED - żadna firma nie produkuje w wielkości 42".
Model ZV serii - z całą pewnością należy do czołówki. A cenę dla niebieskich pytaj na priw

daruddg

New member
dla zielonych

Ja bym chciał ceny dla niebieskich, bo jak narazie to dostaje chyba cennik dla zielonych :( .
Toshiba SV55
Philips 9704
panas 50V
pioner 5090h
samsung 850 50 i 58
Nie obraź sie KIKI ale ceny masz jak sklepowe w Holandii po małych negocjacjach :).
Kupiłbym dawno tv ale musze wymyśleć koncepcje przewozu z Polski do Holandi tego TV, najgorsze jest to pionowe ustawienie w czasie przewozu, mam VW Vento i nie wiem jak go tam zmieszcze :( , dobre ceny i jakieś sensowne rozwiazanie mile widziane na priv. Wiem że caly czas pytam o ceny a to dlatego że caly czas są niezadowalające :(, nie pytam o to jak gra TV bo mam testy i raczej tv kupie po prezentacji ( co wiąże się rownież ze znalezieniem wolnego czasu i przyjazd do PL.

A nie moge sie zdecydować bo jednak jak cos bedzie nie tak z TV to znowu musze targać go do PL i to przemawia abym kupił TV tu na miejscu, cena u ciebie mogłaby mnie zachęcić do kupna w PL ale narazie tego nie czyni :(. A znowuż nie chce mi sie jechać albo zamawiać prezentacje i nie kupic u ciebie TV bo każdy chce zarobić, a wzywanie prezentacji 460 Km, (woj. śląskie Dąbrowa Górnicza) bez chęci zakupu uważam za marnowanie waszego czasu.

Cena TV do 3000 E, ale musi to być podparte jakością no i skłaniam się w kierunku 50+ cali.
Nie wiem czy kupie u cebie, bardzo bym chcial, bo cenie sobie fachowość ale ten transport to ciężka sprawa, już nie licze kosztów podróży bo przy okazji coś sobie w Polsce pozalatwiam.
Mam istny mętlik w głowie :(.
I teraz jedno z ważniejszych pytań, czy kupuje modele poprezentacyjne ?? czy osobno wieziecie zapakowane nowe modele TV??.

A teraz na temat, to co zauważyłem na zdjęciach to ta Toshiba ma niebieską czerń z kątów bocznych w pomieszczeniu bez oświetlenia, w dzień idealna.
Druga sprawa to jakby Sharp miał lepszą ostrość przy kątach bocznych, z tym że dziwią mnie te zdjęcia, ponieważ tv na pierwszym planie ma inny kąt boczny niż ten na drugim planie "czyt. dalszy".

Czym różni się 46 cali od 55, czy ma podłączenie internetowe, bo nie stwierdziłem, i jak czytam opisy na zagranicznych stronach to jakieś tam różnice mają w wyposażeniu( nie czytałem dokladnie specyfikacji, takie mialem wrażenie)

SLAV7

New member
Bez reklam
Wielkosć 42 cale -LED

kiki napisał:
modele LED - żadna firma nie produkuje w wielkości 42".
Model ZV serii - z całą pewnością należy do czołówki. A cenę dla niebie
HTML:
skich pytaj na priw

KIKI

W takim razie dlaczego w ofercie są modele LG z matrycami LED o przekątnych 42 cale jak 42LH9000 oraz 42SL9000 ? Czy to pomyłka ?

Przy okazji tez chciałbym zapytać czy wiesz coś o tym aby TOSHIBA planowała wporwadzenie telewizorów LED o mniejszej pzrekątnej. Mnie interesuje tak naprawdę 40 cali. PHILIPS 40PFL9704 "poszybował" z ceną w odległe rejony, a SHARP 40LE700 jakosc do mnie nie przemawia. Nie chcę wydawac na pudło więcej niż 6 tys.

Obecnie moim faworytem jest 42PFL9664 ale jakby pojawił się godny LED to kto wie ?. Niestety 46 cali to za dużo. A co sadziśz o 42PFL9664. Testu nie widziałem.

Pozdrawiam

WoJoW

New member
Wie ktoś może, czy seria SV jest gdzieś już w Warszawie dostępna do zobaczenia? Wielkie dzięki za wszelkie info :)

zajka

New member
@daradugg

Jeżeli jesteś z Dąbrowy to może zrzucimy się na prezentację. Jestem z Katowic. Moje typy to:

Samsung 50 PS 850
Panasonic 50V10 lub 46G10
Toshiba 46SV685

oraz / lub

Sharp Aquos 52/46 LE 700

Prezes59

New member
prezentacja

zajka napisał:
@daradugg

Jeżeli jesteś z Dąbrowy to może zrzucimy się na prezentację. Jestem z Katowic. Moje typy to:

Samsung 50 PS 850
Panasonic 50V10 lub 46G10
Toshiba 46SV685

oraz / lub

Sharp Aquos 52/46 LE 700
Witam.Tez myślę o podobnym zakupie j.w. i ew.prezentacji.Również jestem z Katowic.Samsung odpada Panasonic tak ale 46G15 i ew.seriaV , Toshiba tak LE 700 tak i moze SL9500 jezeli jest gdzieś dostępny.Prosze speców o ew.ceny w.w. modeli .Dzieki i pozdrówka

Do góry