dla zielonych
Ja bym chciał ceny dla niebieskich, bo jak narazie to dostaje chyba cennik dla zielonych
.
Toshiba SV55
Philips 9704
panas 50V
pioner 5090h
samsung 850 50 i 58
Nie obraź sie KIKI ale ceny masz jak sklepowe w Holandii po małych negocjacjach
.
Kupiłbym dawno tv ale musze wymyśleć koncepcje przewozu z Polski do Holandi tego TV, najgorsze jest to pionowe ustawienie w czasie przewozu, mam VW Vento i nie wiem jak go tam zmieszcze
, dobre ceny i jakieś sensowne rozwiazanie mile widziane na priv. Wiem że caly czas pytam o ceny a to dlatego że caly czas są niezadowalające
, nie pytam o to jak gra TV bo mam testy i raczej tv kupie po prezentacji ( co wiąże się rownież ze znalezieniem wolnego czasu i przyjazd do PL.
A nie moge sie zdecydować bo jednak jak cos bedzie nie tak z TV to znowu musze targać go do PL i to przemawia abym kupił TV tu na miejscu, cena u ciebie mogłaby mnie zachęcić do kupna w PL ale narazie tego nie czyni
. A znowuż nie chce mi sie jechać albo zamawiać prezentacje i nie kupic u ciebie TV bo każdy chce zarobić, a wzywanie prezentacji 460 Km, (woj. śląskie Dąbrowa Górnicza) bez chęci zakupu uważam za marnowanie waszego czasu.
Cena TV do 3000 E, ale musi to być podparte jakością no i skłaniam się w kierunku 50+ cali.
Nie wiem czy kupie u cebie, bardzo bym chcial, bo cenie sobie fachowość ale ten transport to ciężka sprawa, już nie licze kosztów podróży bo przy okazji coś sobie w Polsce pozalatwiam.
Mam istny mętlik w głowie
.
I teraz jedno z ważniejszych pytań, czy kupuje modele poprezentacyjne ?? czy osobno wieziecie zapakowane nowe modele TV??.
A teraz na temat, to co zauważyłem na zdjęciach to ta Toshiba ma niebieską czerń z kątów bocznych w pomieszczeniu bez oświetlenia, w dzień idealna.
Druga sprawa to jakby Sharp miał lepszą ostrość przy kątach bocznych, z tym że dziwią mnie te zdjęcia, ponieważ tv na pierwszym planie ma inny kąt boczny niż ten na drugim planie "czyt. dalszy".
Czym różni się 46 cali od 55, czy ma podłączenie internetowe, bo nie stwierdziłem, i jak czytam opisy na zagranicznych stronach to jakieś tam różnice mają w wyposażeniu( nie czytałem dokladnie specyfikacji, takie mialem wrażenie)