Mam w domu. Dojechala 42XV635 DG. Ale powiem tak na szybko po przeskoku z 29" to 42" jest masakra. I normalnie nie wiem kiedy sie przyzwyczaje. Glowa mnie narazie boli. Mam nadzieje, ze to przejdzie.

Narazie nie mam czasu by jakos posiedziec na spokojnie i pobawic sie ustawieniami. Wrzucilem te od Gilka za to dzieki Gilek. Tylko nie bardzo rozumiem jak przy kolorach podajesz trzy liczby. Ja u siebie znalazlem tylko mozliwosc wpisania dwoch cyfr. Nie wiem moze sie jeszcze gdzies niedokopalem. Mysle, ze jakas glebsza kalibracja bedzie potrzebna.
Jesli chodzi o katy to niemam wogole z tym problemu jest super. Zabawe zaczne dopiero ok 4 stycznia bo dzis robie wypad na urlop. Szkoda. Bo korci mnie a mam 7 dni na sprawdzenie czy wszystko OK. Ale co najwazniejsze - matryca jest OK.
Obraz w zaleznosci od kanalu. Raz lepiej raz gorzej. Z drugiej strony UPC nie jest jak widze jesli chodzi o sygnal najlepsza kablowka. Chyba po uplywie umowy zmiana na jakas n-ke.
Aha i jeszcze jedna sprawa czy znacie ten dekoder cyfrowy do UPC Thomsona DCI52UPC02 taki srebrny. Czy tam jest jakas mozliwosc ingerencji w format wyswietlania by sprawdzic co tam jest ustawione. I dlaczego w Tosce nie ma 16:9 formatu?
To tak na poczatek. Inne wrazenia nastepnym razem jak dojde do siebie.

opcorn:
Moze nawet jeszcze dzisiaj cos napisze bo nie wytrzymam. Zapodam jakies HD z komputera