Proszę,coś więcej wrzucę wieczorem
Dzięki wielkie hungary

Oto właśnie chodziło, uspokoiłeś mnie - chociaż wiadomo, że kamerka wszystkiego nie uchwyci.
Jak dobrze rozumiem ten efekt to z TV naziemnej - dvb-t?
Kanały HD to rzeczywiście czysta przyjemność, a i wielkie zaskoczenie to dobre kąty widzenia - rewelacja - wczoraj oglądałem zakrzywionego Sonego z serii S85 i nie miał tak dobrych.
Całkiem sprawnie przełącza kanały (chyba szybciej niż w LG 42LB670 do którego mam porównanie), smart może demonem prędkości nie jest, ale po przygodach jakie widziałem z Androidem w Philipsie czy Sonym to uważam, że i tak nie jest źle - jeśli nie sprawia zawiech, a to najbardziej mnie irytuje. Podoba mi się też porządek i jednolite tło jakby stal szczotkowana w nim. Swoją drogą ciekawe w jakiej rozdzielczości jest menu smarta? Mogłoby być może więcej aplikacji po Polsku, no ale nie można mieć wszystkiego - z resztą na moje potrzeby to i tak wystarczające, najważniejszy jest dla mnie youtube. A ponad smarta cenię dobrą jakość obrazu.
Na 3d też mi nie zależy, no ale jak jest to tylko dopytam - to jest aktywne 3d? Okulary są w zestawie?
Pozostaje zebrać kasiorkę i polować na promocję, bo chyba nic lepszego w tej cenie (4700) się nie dostanie na matrycy 120Hz?
Dzięki jeszcze raz hungary