artigt napisał:jeżeli głośniki to audiofilski zestawik firmy JAMO E 750, nagroda EISA mówi sama za siebie![]()
prawie audiofilski prawie robi więlka róznice.
artigt napisał:jeżeli głośniki to audiofilski zestawik firmy JAMO E 750, nagroda EISA mówi sama za siebie![]()
jak ustawiam złącze HDMI to dźwięk nie chce iść inaczej niż po HDMI. Nie przewidziano tego, że mażna mieć SNAZIO, które ma wyście DVI i łącząc kablem z drugiej strony HDMI nie idzie nim dźwięk.
hawk70 napisał:Dałem 4 550,00 PLN brutto (nz fakturę). Taniej nie znalazłem. Właśnie rano odebrałem już przesyłkę i zabieram się do instalowania.
blackninja napisał:Zacznijmy od tego, że to nie jest tanio![]()
Ze mną podobnie... Długo czekałem aż ten model się ukaże, a tu od razu zbiera takie opinie. SR8001 także był przez nich testowany i wypadł tak jak powinień czyli bardzo dobrze. Chyba trzeba będzie dołożyć ten tysiączek.....Fatman_1 napisał:Muszę przyznać, że jak na razie ostudzili trochę moje duże naszieje związane z wchodzącym Marantzem 7001. A specyfikacja tak dobrze brzmi...![]()
Jest już druga, kończąca test, opisująca wrażenia obrazowe i odsłuchowe część:
http://www.areadvd.de/index2.html
blackninja napisał:Narobiłes już wystarczająco bigosu , kup sobie teraz dobry amplituner.
Ile chcesz na niego wydać?