Nijoo@poczta
New member
Może zrobiłeś aktualizację softu gdy był z błędami na stronie. U mnie tak się dzieje po aktualizacji softu o której pisałem wyżej.
Prawdę mówiąc świadomie nie robiłem aktualizacji chyba że jakimś cudem zainstalowała się automatycznie.Mogę gdzieś sprawdzić jaką mam wersję?Może zrobiłeś aktualizację softu gdy był z błędami na stronie. U mnie tak się dzieje po aktualizacji softu o której pisałem wyżej.
Witam posiadaczy ES8000.Mam pytanie odnośnie działania pilota.Dziś rano przytrafiła mi się taka sytuacja.Żona wychodząc do pracy wyłączyła tv z pilota po ok godzinie chciałem go włączyć i nic pilot ma nowe baterie jest nowy działał bez problemu do dziś.Telewizor uruchamia się przyciskiem z tyłu a pilot nie reaguje tak jakby miał wyjęte baterie.Czy ktoś się z tym spotkał ???
Dzięki za info sprawdzę wieczoremMoże na czujnik RC świeciło w tym czasie słońce? W moim przypadku (co prawda w 55D7000) tak właśnie było. Wystarczyło rzucić cień i już działał pilot jak należy.
Niestety teraz tv maja wiele bajerow ktore miedzy innymi sluza do zabawy ale i do tego zeby serwisy mogly sie najesc ..... a ile z tych bajerow powiedzmy po roku czy dwoch latach bedzie uzywana to juz inna bjaka bo w koncu znudzi sie kiedys np rozmawianie z tv czy machaniem do tv rekoma..... szkoda ze Ci sie popsul bo kawal kasy zaplaciles a tu taki klops...
Lolek
Akurat popsuło się to czego bym się nigdy nie spodziewał.
Matryca ok,podświetlenie ok,clouding zerowy matryca samsunga to dla odmiany musiała się zes..... podczerwień.
Niestety teraz tv maja wiele bajerow ktore miedzy innymi sluza do zabawy ale i do tego zeby serwisy mogly sie najesc ..... a ile z tych bajerow powiedzmy po roku czy dwoch latach bedzie uzywana to juz inna bjaka bo w koncu znudzi sie kiedys np rozmawianie z tv czy machaniem do tv rekoma..... szkoda ze Ci sie popsul bo kawal kasy zaplaciles a tu taki klops...
Lolek
A celujesz pilotem w kamerke? Bo tam wlasnie znajduje sie czujnik podczerwieni. Nawet jesli zepsula sie podczerwien to pilot smart touch musi dzialac bo on sie komunikuje po bluetooth.
Pozdrawiam