Tak Oled 804 vs 854 - ma tylko podstawę obrotową. Ale cena ta sama.
Jest w specjalny programie dla niebieskich , gdzie sam ustalasz kocową ofertę.
Masz pięć różnych możliwości.
Cena w programie poniżej 9499 zł i to z pakietem gratisów.
Ale sam decydujesz po ile kupujesz.
Podaj maila to Ci wyślę cały program.
No to 65OLED804 zamówionydostawa w sobotę a wiec podzielę się wrażeniami już wieczorem po 8109 to będzie prawdziwy przeskok pare świeżych tytułów zakupionych na Apple TV typu Godzilla 2,John Wick 3 pokażą na co stać ten telewizorek :>
Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi:
Czy OLED934 różni się od OLED804 tylko soundabrem? Czy parametry, panel i wnętrzności są takie same?
Wygląda na to, że to te same panele i parametry tylko ten wyższy jest z tym Soundbarem, który nie ma wcale większej mocy, w obu przypadkach to Moc wyjściowa 50 W (RMS), więc nie ma sensu przepłacać.Nikt nie zauważył?
Podbijam
Specjalnie zmierzyłem Dokładnie 3,9m. Pewnie może trochę z początku będzie się wydawał za duży, ale minie po dwóch tygodniach.
Ja mam 1,6m od 65 cali - przestałem chodzi do kina
Pierwsze wrażenia na 5+ Jakaś wstępna kalibracja zrobiona bo nie było za dużo czasu w weekend, ale jest moc Godzilla 2 wyglada obłędnie, czerń plus efekt HDR daje mega efekt.Dobrze tez się oglądało Pasażerowie. W ten weekend będzie więcej czasu na testy Ambilight ma mocniejszy efekt względem podprzedniego Philipsa. Dźwiękowo to nawet nie wiem bo odrazu podłączony pod amplituner, przy pierwszym włączeniu odrazu rozpoznał ampli i wszystko ładnie śmiga.Dobrze ze wziąłem 65 cali, idealnie się ogląda.To takie pierwsze wrażenia