Witam uprzejmie,
Napisz może proszę , jakie czynności wykonujesz po kolei , aby zobaczyć jak dioda LED zmienia kolor na zielony.
Pozdrawiam,

accu
:kom:
1. Wył TV
2. z tyłu TV przytrzymuje jednocześnie dwa przyciski POWER i Volume -
3. Wkładam wtyczkę do kontaktu (cały czas trzymając przyciski)
4. Automatycznie włacza się TV
5. Pojawia się logo SONY
6. Po chwili pojawiają się nowe ikonki (4 kolorowe)
7. skaczą ikonki około 15s po czym następuje reset
8. Pojawia się logo Sony - i pojawia się Pętla
9. Puszczam przyciski bo nie ma efektu....
Chociaż jak się włączy TV i tak trzymam te guziki to jak by na chwilę dioda była zielona.....robiłem tak że po pojawieniu się diody puszczałem guziki...ale nic to nie dawało.....
Instalację przeprowadziłem dokładnie wg instrukcji ze strony:
Przed przystąpieniem do instalacji pobrać aktualną wersję oprogramowania wbudowanego z Internetu i zapisać ją na przenośnej pamięci USB
Przeczytać i zaakceptować poniższe warunki, a następnie kliknąć download file (pobierz plik).
Po wyświetleniu monitu zapisać plik na pulpicie. Po zakończeniu pobierania aktualizacji należy upewnić się, że rozmiar pliku wynosi 1,332,880,982 b. W tym celu należy kliknąć plik prawym przyciskiem myszy, wybrać opcję Properties (Właściwości) i sprawdzić rozmiar w zakładce General (Ogólne).
Otworzyć program Windows Explorer (Eksplorator Windows), odnaleźć pobrany plik sony_tvupdate_2015_3395_eub_auth.zip, a następnie go rozpakować.
Na dysku lokalnym utworzy się folder o nazwie sony_tvupdate_2015_3395_eub_authz plikiem sony_dtvxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxx (.pkg)
Skopiować lub przeciągnąć i upuścić plik sony_dtvxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxx (.pkg) do katalogu głównego urządzenia USB