Drogi ACCU, a nie masz gdzieś testów w języku Rotokas lub Piraha
![]()
Witam uprzejmie,
Tak jak napisałem w swoim poprzednim poście , dziś tj. 02 czerwca 2017 r. opublikowany został kolejny test telewizora Ultra HD firmy Panasonic TX-58EX780E na portalu francuskim audiovideohd.fr .
Test Panasonic EX780 (TX-58EX780E) : un TV LED 4K HDR pour cinéphiles
Konkluzja . Telewizor ten został wyróżniony przez portal francuski AudioVideoHD . Wysoka jakość obrazu HD/4K , bardzo dobry kontrast , bardzo dobry input lag (22 msc) , aktywne 3D , niezły HDR (646 cd/m2 w trybie Cinema) to niektóre zalety tego modelu .
Pozdrawiam,
accu
:kom;
Niestety ale musze się z tym zgodzić. Dla mnie akurat nie jest to wielki problem. Moze dokupie sobie jakiegoś taniego boxa z androidem i będzie ok....żeby miał więcej kodeków...chyba najgorszy TV do odtwarzania filmów dysków
tia i nadal człek głupi.
Do zakupu ok.2 miechów i nadal nie wiem. Soy ex 9005 czy też ten Panas ex 780. Oba chcę w 75 calach. Różnica w cenie /oficjalna póko co bez targowania/ 3 tysiące na korzyść panasa. Sony lepszy hdr i ma direct słaby ale zawsze.Panas krawędziak ale b. dobry.Generalnie niby sony o te 10 procent lepszy/ hdr, jaśniejsza matryca/ ale czy warto dopłacać 2-3 tysiące. Tym bardziej, że ostatnio na forach kilka osób miało z nim kłopoty
W sklepach sprzedawcy sugerują panasa. No nic mam jeszcze dwa miechy bólów głowy.Chyba decydująca będzie różnica cenowa.Grać nie nie gram. Większość filmy i programy NC+, trochę sportu, płyty.Może ktoś już użytkuje jeden lub drugi TV przez jakiś czas i może z tej perspektywy coś opisać. Testy nie zawsze wszystko oddają.