Może być np. ten ->
OK, tylko nie jest to firmowy "program Panasonica", co sugerowała wypowiedź w Twoim poprzednim poście.
Może być np. ten ->
U mnie Xbox one s na 58dxe720 działa dobrze aoodświeżanie 60Hz nie daje się zauważyć (wzrok mam bardzo dobry wg okulisty). Tak więc model xd750 pewnie nie będzie gorszy a nawet lepszyJest ktos z okolic dębicy, tarnowa lub rzeszowa i jednoczesnie jest w klubie dx750 mocno zastawnawiam sie nad zakupem tego cacka ale wczesniej przetestowałbym jak działą ps4
Tutaj jest troche problem bo w niektórych plikach wideo niw czyta dźwięku i ogólnie zawartość dysku usb owtiera w lekko chaotyczny sposobJak z odtwarzaniem plików w panasonicu czyta wszystkie?
Tutaj jest troche problem bo w niektórych plikach wideo niw czyta dźwięku i ogólnie zawartość dysku usb owtiera w lekko chaotyczny sposob
Ja na razie mam trzeci dzień ten tv 58dxe720 i choc obraz jest OK to powoli sklaniam sie by wymienić na sony który pod wzgledem multimediów jest lepszy.
55xd8505 ale wymiana nie jest jeszcze przesadzona bo ciągle poznaje ten tv Panasa i dam mu jeszcze szanse. Podobno przewaga Panasa nad tym Sony jest matryca VA bo Sony ma IPS no ale nie dla wszystkich jest to wada bo zdecydowana większość tv w podobnej cenie ma właśnie ips. Podobno nowe modele siny będą miały VA ale cena pewnie będzie na poczatku zaporowa a ja wiecej niż 5000zl nie mam zamiaru wydawać na tv.Na jakiego soniaka będziesz wymieniał?
Nie rozumiem takich komentarzy :-/Nie oszukuj sam siebie, wymienisz nawet jakby ten Panas był najlepszym telewizorem na rynku...
Sprawdzałeś ustawienia odnośnie "Odtwarzania mediów" w instrukcji PDF, które Ci wskazałem? Co do wymiany.... obyś nie wyszedł jak w popularnym przysłowiu "STRYJEK"Tutaj jest troche problem bo w niektórych plikach wideo niw czyta dźwięku i ogólnie zawartość dysku usb owtiera w lekko chaotyczny sposob
Ja na razie mam trzeci dzień ten tv 58dxe720 i choc obraz jest OK to powoli sklaniam sie by wymienić na sony który pod wzgledem multimediów jest lepszy.
Nie rozumiem takich komentarzy :-/
Najpierw jejtowaliscie ze nie kupie tv wcale a jak juz kupiłem to znowu cos!!!
Przeciez pisałem ze biorę pod uwagę zwrot i zamianę na inny.
Nie oszukuj sam siebie, wymienisz nawet jakby ten Panas był najlepszym telewizorem na rynku...
Sprawdzałeś ustawienia odnośnie "Odtwarzania mediów" w instrukcji PDF, które Ci wskazałem? Co do wymiany.... obyś nie wyszedł jak w popularnym przysłowiu "STRYJEK"
Nie nakręcaj sie kolego! Ja tu nie liczę na takie komentarze a na pomoc i rady.Obstwiłem parę złotych, że to nie koniec Twpich przygód na forum i że zmienisz tv. Jak już zmienisz, to zastanowię się czy nie obstawić po raz kolejny [emoji6]
Do tego czasu rozkminiaj, testuj i ustawiaj pod siebie...
Od Vectra prędkość do 30Mb/s ale tak naprawde to najczęściej nie ma wiecej niż 20mb. Teraz sprawdzalam to jest jakas masakra bo raptem 6mbA jaki masz internet?