kurde załamkaOtwiera wszystko ale nie koniecznie podaje dzwiek jaki ma plik do zewnetrznego ampli/soundbara. Przy dts problemów nie ma włącznie z :X Jesli natomiast odtwarzasz coś z True HD atmos to dostaniesz jedynie Dolby Digital i to bez atmos
Dolby Digital plus atmos działa jak powinien.
Po co, BD bezpośrednio do ampli. Jaka różnica czy podłączasz do TV czy do wzmaka?kurde załamka
i tak mają wszyscy producenci?
nadal będę musiał podłączać kompa do ampli i z ampli do TV?
liczyłem na to, że po sieci sobie odtworzę wszystko
Nie wszyscy. Większość nie obsluguje nic oprócz dd+ i dts core. Nie spotkałem żadnego tv który poradził by sobie z True HD ale to chyba wina google bardziej jeśli po sieci chcesz żeby chodziło to podłącz jakiś odtwarzacz zewnętrzny do tv i earc do ampli. W ten sposób dostaniesz dźwięk jaki jest w źródle. Polecam coś w stylu vontar x4. Tanio i dobrze. Chyba że chcesz DV to już homatics ale i koszt większykurde załamka
i tak mają wszyscy producenci?
nadal będę musiał podłączać kompa do ampli i z ampli do TV?
liczyłem na to, że po sieci sobie odtworzę wszystko
racja, ale nadal to nic nie zmienia i różnicy dla mnie nie robi. Muszę odtwarzać z kompa.Po co, BD bezpośrednio do ampli. Jaka różnica czy podłączasz do TV czy do wzmaka?
Nie bój, wejdzie Panas tx-75mx950 to cena tej 75 spadnie w reichu ten Panas pod inną nazwą mxw954 już jest za 2,5 kEURZ tego co widzę, to cena za 85" też jest 9999zl
To jak to jest, że 75" 9999zl?
Zapomniałeś jeszcze o ESG, jednak te 85 żre więcejTo jaki sens w ogóle brać tego TCL'a 75", pomijając przypadki "gdzie żona nie pozwoli na większy", czy "nie mieści się w komodzie".
A jest dostępny 55C845? Jeśli tak to jaka cena?Dla członków forum ceny jak zawsze specjalne
- 65c845 za 5299 zł z pakietem
- 75c845 za 9499 zł z pełnym pakietem i z montażem