Tak przypuszczam. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Może źle szukałem. Ukierunkujesz mnie?było to juz poruszane na forum - to wina netflixa
Tak przypuszczam. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Może źle szukałem. Ukierunkujesz mnie?było to juz poruszane na forum - to wina netflixa
Już znalazłem. Dziękuję za podpowiedź. Uspokoiłem się.było to juz poruszane na forum - to wina netflixa
W porównaniu do której wersji?Na c825 szybciej ubija aplikacje w tle...
c835 V999 #test13
W porównaniu do której wersji?
Też się nad tym zastanawiam. Mogliby wypuszczać wersje testowe tak aby później można byłoby instalować wersje oficjalne bez flashowaniaOsobiście już sobie odpuszczam wersje testowe, za dużo później "zawracania gitary" z powrotem do wersji oficjalnych.
V562 działa również świetnie, i spokój.
Nie jest źle ale nie wiem co miałeś na myśli?Teraz jest już dobrze. A u Ciebie ?
Czytałem. Kłucą się. A co Ty o tym sądzisz? Warto zmieniać?511 dostępne do pobrania. Upierają się na telegramie ze to oficjalny update dla telewizorow z roku 22... 562 ma być ponoć dla serii cx45...
Jasne. Ale jak już to zrobisz to podziel się doświadczeniem. A co z tym CEC u Ciebie? Ja mam z nim ten problem, że pomimo że mam wyłączone włączanie i włączane wyłączanie to zawsze przy włączeniu TV włącza mi amplituner. A ja tege nie chcę. Chciałbym aby tylko wyłączanie działało. Żadna wersja, w tym V999, tego nie poprawiła.Serio nie wiem, mam zamiar wrócić do test 12 więc pewnie spróbuję 511 po drodze wgrywając img 47x. Jeśli na 511 będzie działać sterowanie cec to zostanę. Ale raczej nie dziś