A co słychać u fanów C935 , jak tam majstrowanie przy TV ,mamWelcome back!
nadzieję że dla posiadaczy telewizorów TCL , nadejdą bardzo dobre
czasy , czego wam życzę.
A co słychać u fanów C935 , jak tam majstrowanie przy TV ,mamWelcome back!
Z Ciebie to bajkopisarzTo cię rozczaruję , bo gość któremu sprzedałem za parę groszy , oddał mi go
z powrotem , bo wykrył więcej usterek , niż te o których mu powiedziałem.
Tak więc dalej dalej będę pisał w tym dziale .Wiem że dla kogoś kto posiada ten model
telewizora napisanie o nim że to bubel , może być przykre , ale dla mnie kwalifikuje się do tej kategorii
i nic tego nie zmieni. Jak będę kupował nowy TV to ustalę ze sklepem że w ramach odbioru starego
sprzętu rtv adg , że jak przywiozą nowy TV , to żeby zabrali ten fantastyczny telewizor , i wtedy opuszczę ten dział.
Chopie bierz i się nie zastanawiaj. Kwestia tylko na jaką promocję cenową trafisz. Jeśli ma służyć do oglądania to obraz jest prawie taki jak na Oledzie a może i nawet lepszy. Ale jeśli to ma być wielofunkcyjny robot kuchenny to trzeba cierpliwości.Udało mi się w końcu przeczytać cały wątek i przyznam, że jak na początku chcialem kupić ten model tak teraz mam mętlik w głowie.
Właśnie tak powinno być ,powinniśmy się cieszyć nawet z małych rzeczy , piszę to z mojego doświadczenia , jak kiedyś zajmowałem się kilkaI o to właśnie chodzi nie interesuje mnie tryliard stref i pierdyliard soczewek na diodach. Ma mi się podobać. A podoba się już 825
Pewnie jak bym postawił obok 935 to ten by mnie zachwycił. Z tym że ja zapłaciłem 1/3 ceny nowego 935 i jestem serio happy...
Oczywiście że dobrze napisane ale niestety tym tekstem neguje swoje poprzednie wywody. Sam sobie zaprzecza. Chyba postanowił się zreflektowaćBardzo dobrze napisane!
Starego sammygo kupiłem jak miał 2 lata. Służył mi kolejne 6... Wziąłem go tylko dlatego żeby pozbyć się dekodera. Root, oscam i grało.
Gdyby nie żona pewnie nadal by u mnie grał
Właśnie skończyłem oglądać Air na telefonie 6.8"
Tak gwoli wymagający
Polecam film! Świetny
Chopie bierz i się nie zastanawiaj. Kwestia tylko na jaką promocję cenową trafisz. Jeśli ma służyć do oglądania to obraz jest prawie taki jak na Oledzie a może i nawet lepszy. Ale jeśli to ma być wielofunkcyjny robot kuchenny to trz
Dodam, że robie przesiadke z 65pus7304 bo córka matrycę rozwaliła. Jedyne co mnie w nim wkurzało, ale mogłem z tym żyć to takie niebieskie plamy na ciemnych scenach. Myślałem znowu na jakims philipsem 65pus8807 czy coś. Przynajmniej miałbym głowę spokojną, że system dziala a nie tak jak w tych tcl.Chopie bierz i się nie zastanawiaj. Kwestia tylko na jaką promocję cenową trafisz. Jeśli ma służyć do oglądania to obraz jest prawie taki jak na Oledzie a może i nawet lepszy. Ale jeśli to ma być wielofunkcyjny robot kuchenny to trzeba cierpliwości.
system dziala a nie tak jak w tych tcl.
Chopie bierz i się nie zastanawiaj. Kwestia tylko na jaką promocję cenową trafisz.
Ja też to potwierdzam o czym pisałem powyżejW moim egzemplarzu C835 oprogramowanie systemowe działa świetnie, responsywność użytkowa na wysokim poziomie!
View attachment 23062
Zamiast zawęzić wybór to się rozrastaTo już lepiej C745 , nowszy układ do przetwarzania obrazu , podobno mocniejszy.
Daj już spokój. Chyba kupiłeś już nowy TV bo ten już podobno był u nowego właściciela po czym wrócił do Ciebie. Nie sądzę abyś najpierw chciał się jego pozbyć a dopiero później szukał jego następcy. A może jesteś przemęczony i piszesz od rzeczy? Moja rada. Kup sobie jeśli tego jeszcze nie uczyniłeś nowy, lepszy TV a nas zostaw na tym forum z tym nieudanym sprzętem w sokoju.Po tygodniu znów powróciła super jakość obrazu , jak to się stało i tak nie uwierzycie , sam w to nie mogę uwierzyć , cieszę się jak małe dziecko . Czasem przypadek , myśl natchnienie, może zadecydować o tym że coś się może udać zrobić z powodzeniem.Siedzę sobie , nocna sesyjka w GTA 5 na PS5 ,obraz na ekranie o jakości bidy z nędzą , ale jak chce się grać , to jakość schodzi na dalszy plan ,aby tylko pograć , więc gram sobie , w pewnym momencie naszła mnie myśl żeby włączyć Mistrza Gry, ostatni raz grałem z włączonym jakieś trzy miesiące temu , jakoś mi bardziej odpowiada granie jak jest wyłączony. Więc włączyłem Mistrza Gry i patrzę super jakość , choć przez kilka sekund TV się zastanawiał jaki ma być kolor nieba , trzy razy zmieniał kolor , ogólnie nareszcie wszystkie kolory zostały prawidłowo wyświetlone bez przekłamań, inne parametry obrazu też powróciły do wysokiej jakości. Wyłączyłem Mistrza Gry żeby sprawdzić czy coś się zmieni z obrazem , nadal był taki sam. Jeszcze sprawdziłem na kanale tv ,tryb obrazu standard i też był wysokiej jakości. Tak więc znów jestem mega happy . To co napisałem to fakt autentyczny a nie bajdurzenie.