Mam pytanie natury technicznej. Posiadam C835 z firmware V503. Jeśli po aktualizacji do V999 nie będę z niej zadowolony to czy będzie można cofnąć się do poprzedniej wersji? Jeśli tak to proszę o wskazówki w jaki sposób. Druga sprawa dotyczy tego samego problemu po wgraniu QuickPanel i MediaCenter. Będę wdzięczny za pomoc i odpowiedźTak na szybko...jeżeli czujesz się na siłach, zapodaj z pendriva wersję oprogramowania V999/test5, działa świetnie, oraz koniecznie najnowsze wersje aplikacji QuickPanel, MediaCenter.
Aaaa i w swoim modelu nie mam żadnego zjawiska "pykania", podczas włączania lub wyłączania, ale mnie los nagrodził "ekskluzywnie" udanym egzemplarzem
będzie można cofnąć się do poprzedniej wersji?
Dzięki za zainteresowanie się moim zapytaniem i odpowiedź po której wiem jeszcze mniej niż przed jej zadaniem .Korzystam aktualnie z oprogramowania V999/test8, jestem ukontentowany, jak również z najnowszych wersji wskazanych aplikacji.
Wskazówki dotyczące "ręcznego" flashowania oprogramowania systemowego odpuszczamy, zawsze masz w "rezerwie" najbardziej optymalne "koło ratunkowe" w przypadku "niezadowolenia"...resetowanie do ustawień fabrycznych, po czym klasyczna aktualizacja oprogramowania do wersji fabrycznej V503.
Możesz podac link do wersji test8 ?Korzystam aktualnie z oprogramowania V999/test8, jestem ukontentowany, jak również z najnowszych wersji wskazanych aplikacji.
Wskazówki dotyczące "ręcznego" flashowania oprogramowania systemowego odpuszczamy, zawsze masz w "rezerwie" najbardziej optymalne "koło ratunkowe" w przypadku "niezadowolenia"...resetowanie do ustawień fabrycznych, po czym klasyczna aktualizacja oprogramowania do wersji fabrycznej V503.
NIe działa
To dlaczego jesteś taki wstrzemięźliwy w udzielaniu się w tym temacie. Masz jakiś problem aby odpowiedzieć w kwestii EPG i wrzucić jakąś fotkę?
To dlaczego jesteś taki wstrzemięźliwy w udzielaniu się
problem aby odpowiedzieć w kwestii EPG i wrzucić jakąś fotkę?