Jasne. A jaki masz TV i jakim IMG to robiłeś bo ja V474?Robiłem downgrade w sobotę z testowej na 558 i update do 592. Ustawienia ekranu zostały. I to już drugi raz się tak bawilem po testach
Jasne. A jaki masz TV i jakim IMG to robiłeś bo ja V474?Robiłem downgrade w sobotę z testowej na 558 i update do 592. Ustawienia ekranu zostały. I to już drugi raz się tak bawilem po testach
Mogę się również po nią uśmiechnąć?Kalibrację Ci wysłałem.
c825 img 558 jak wspomniałem wcześniejJasne. A jaki masz TV i jakim IMG to robiłeś bo ja V474?
Rozumiem i dziękuję za odpowiedź. Ja mam C835 i u mnie niestety ustawienia obrazu po IMG się wyzerowały. Teraz jak znajdę czas to zrobię to ponownie bo niestety na tych nowych firmware wyjścia digital po toslinku i HDMI są totalną porażką o czym również niebawem napiszę.c825 img 558 jak wspomniałem wcześniej
Byłem na test 19 najprawdopodobniej.
Poprzednim razem też wygrywałem img 4xx i nie wywaliło ustawień ekranu. Wywaliło je za to kiedy z menu ustawień zrobiłem przywróć do ustawien fabrycznych
U mnie tv nie wykrywa żadnej nowej, więc właśnie wgrywam recznie v590Ja mam V503 ,to byla ostatnia jaką pobrał.
Czy możesz opublikować identyfikator projektu telewizyjnego?V590 wjechało I jakichś większych różnic nie widzę. Chociaż mam wrażenie że niektóre apki się zacinają, np. W prime w trakcie oglądania nie mogłem wrócić do menu
Identyfikator projektu sprzętowego? A cóż to?Czy możesz opublikować identyfikator projektu telewizyjnego?
I poprzednie oprogramowanie sprzętowe... dzięki
Otwórz „Informacje o produkcie” w ustawieniach...Identyfikator projektu sprzętowego? A cóż to?
Wcześniej miałem wersję 469
Instalujesz V590 ręcznie czy otrzymujesz automatyczną aktualizację?V590 wjechało I jakichś większych różnic nie widzę. Chociaż mam wrażenie że niektóre apki się zacinają, np. W prime w trakcie oglądania nie mogłem wrócić do menu
Ręcznie wrzuciłem. Od nowości miałem 469 i nigdy mi nie pojawiła się żadna aktualizacja automatycznaInstalujesz V590 ręcznie czy otrzymujesz automatyczną aktualizację?