tak łatwo nie wymieniają, ale mam wiele uroku osobistegoa co to za sklep jeśli można wiedzieć , że tak łatwo wymieniają tv
To nie tak ze Marek ingeruje w kod źródłowy androida.Serio żeby TV działał jak trzeba to trzeba mieć aktualizację od jakiegoś Marka?
Komedia.
Większość ma taki okres wsparcia. Nie oznacza to że dostaniesz nowe duże iteracje, a jedynie, że jak sie okaże ze coś skrewione to muszą usunąć. Przy TCL to akurat pewnikTeraz znalazłem ze tv będzie wspierany minimum 8 lat softwarowo! Chyba doczekamy się na nim Androida 19
Kurde nie ten temat! Ja pisze o c825 a Wy macie nowsze cacko
Pomagającym należy się w przeciwieństwie do inżynierów marki, szacunek.Przecież jak ktoś jest specjalistą to nie potrzebuje niczyjej pomocy.
I nie musi. Pomoc jest dobrowolna !
I opluwanie ludzi którzy pomagają bezinteresownie na forum czy poza nim jest mało eleganckie.
Ale taki już folklor.
Ja mam LUZ , nie znam się na Kodi więc z pewnością nie pomogę.
Ale deklaruję wskazanie potrzebującym - jeśli sobie nie poradzą.
Mówimy o telewizorze, a nie krytycznej infrastrukturze sieciowej. Jakoś przeżyję, że będą wiedzieć co oglądam na Netflixie albo co jem na obiad a tak na serio, wszyscy wszędzie nas słuchają i obrabiają te informacje.i jeszcze jedno a’propos wszystkich chińskich producentów stojących za produktami takich marek jak: TCL, Xiaomi, Philips, Hisense, ale i Loewe za którym stoi Rosjanin z Osetii. Pamiętajmy casus Huawei - jeśli ktoś chce czuć się bezpiecznie - a zdaje się, że potrzeba bezpieczeństwa stoi ponad kasą, powinien mocno rozważyć inne alternatywy, koreańskie, japońskie czy nawet tureckie. Huawei też zawładnął rynkiem smartfonów i gdzie jest teraz?
dokladnie, kazdy od wielu lat nosi telefon w kieszeni i z reguly jest z nim wszedzie nawet jak sr... czy z zona cos robi A czy sluchaja Chinczycy, Ruscy, Żydzi czy Amerykanie to w zasadzie co za roznica? nie jestem politykiem aby sie przejmowac.ówimy o telewizorze, a nie krytycznej infrastrukturze sieciowej. Jakoś przeżyję, że będą wiedzieć co oglądam na Netflixie albo co jem na obiad a tak na serio, wszyscy wszędzie nas słuchają i obrabiają te informacje.
nie chodzi o to czy ale kto. Zdecydowanie bezpieczniej czuję się po zachodniej stronie muru. Co do Hujałeja, mam nadzieję, że nie dojdzie do konfliktu z udziałem Chin bo wówczas będą się znaczna część PV stanie (chińskie falowniki z dostępem on-line)Mówimy o telewizorze, a nie krytycznej infrastrukturze sieciowej. Jakoś przeżyję, że będą wiedzieć co oglądam na Netflixie albo co jem na obiad a tak na serio, wszyscy wszędzie nas słuchają i obrabiają te informacje.
Generalnie, mamy zawsze do czynienia z błędem postrzegania danej marki (dotyczy to wszystkiego od szczoteczki do zębów po samochody itp), bo zazwyczaj wypowiadają się osoby, którym coś nie działa, zadowoleni zazwyczaj nie pisują w internecie. Jak zmieniałem samochód, to po dwóch dniach odechciało mi się kupować cokolwiekdokladnie, kazdy od wielu lat nosi telefon w kieszeni i z reguly jest z nim wszedzie nawet jak sr... czy z zona cos robi A czy sluchaja Chinczycy, Ruscy, Żydzi czy Amerykanie to w zasadzie co za roznica? nie jestem politykiem aby sie przejmowac.
A wracajac do TCL to jak w kazdej marce trafiaja sie felerne egzemplarze i dotyczy to wszystkiego na rynku, wlacznie z markami drozszymi. To nic wyjatkowego. A jak historia pokazuje i ludzie panikowali z syczeniem i stukaniem cewki w C835, a tu okazuje sie ze w PL chyba problem nie wystepuje. Ja mam juz kilka tygodni 65C835 i jestem mega zadowolony, zero problemow z softem, zero syczenia czy stukania. OS dziala sprawnie, fakt google TV jest malo kastomizowalny, ale tragedii nie ma.
A dokładnie tak. W internecie znaczniej cEsciej znajdziemy narzekania niż pochwały. Tak to już jest. Ale skoro spośród sprzedanych dziesiątek a może setek tysięcy egzemplarzy jest kilka osób niezadowolonych to chyba tak źle nie jest?Generalnie, mamy zawsze do czynienia z błędem postrzegania danej marki (dotyczy to wszystkiego od szczoteczki do zębów po samochody itp), bo zazwyczaj wypowiadają się osoby, którym coś nie działa, zadowoleni zazwyczaj nie pisują w internecie. Jak zmieniałem samochód, to po dwóch dniach odechciało mi się kupować cokolwiek
Na stronie tcl nie ma takiego modelu, ale po porownaniu wychodzi, że chyba niczym. Wyglada jakby MM miał jakąś inną nazwę handlową na ten model. Pewny jednak nie jestem.czym się różni 55c831 od 55c385? bo na nic nie natrafiłem
Średnio co tydzień jest jakaś promocja na te tv, poczekaj i wtedy kuppodobnie jest w euro c831 tak jak w mm, a c835 tylko w me
nie chcę kupić, ja szukam kg oleda 48 c2x na matrycy wbeŚrednio co tydzień jest jakaś promocja na te tv, poczekaj i wtedy kup
I'm just wondering about the differences