...........Wybrałem Panasonic 42G30E i już byłem przekonany do tego modelu aż zobaczyłem model LG 50PA6500. Już mówie przekonam kobietę na 50 cali.........
I tu moje pytanie opłaca się do tego 3D, WiFi dopłacać? i dodatkowo do okularów?
Głównie zależy mi na generowanym obrazie... natomiast w PS51 D6900 jest 3D - przyszłościowe....
Osobiście uważam, że 42 cale to jest jednak za mało jak na HD. Na pewno oglądasz TV z odległości 2,5-3 m i w związku z tym 50 cali będzie w sam raz. Warunek dobry sygnał telewizyjny (nie analog). Też miałem taki dylemat, jednak wybrałem 50", a już na dzień dzisiejszy brałbym 55-60 cali, u mnie odległość do TV to 2,5-3 m. Co do kobiet/żon to wszystkie tak mają
najpierw stawiają opór a później nie zamieniłaby na mniejszy
(i dotyczy to wszystkiego
)
Czy 3 D jest przyszłościowe? - nie sądzę aby w najbliższej 5-cio latce takie było
chyba będzie to nisza
jakoś nie wszyscy producenci palą się do produkcji takich filmów a już nie wspominając o programach TV oraz o wątpliwej jakości merytoryczno/artystycznej tych produkcji jeżeli już takie w ogóle są
To co jest w 3D to tylko jakieś "rodzynki w cieście". osobiście uważam, że nie warto w 3D inwestować. Na początek przygody z plazmą proponowałbym zacząć ze "średniej półki" czyt. budżetowych TV aby nie być rozczarowanym niektórymi przypadłościami (typu: migotanie, buczenie,problem 50 Hz dotyczy to firmy na P...) oraz czy odpowiada ci tego rodzaju sposób projekcji obrazu. Stawiam na LG i Samsunga - tylko Full HD.
Niestety decyzję musisz podjąć sam, owocnych przemyśleń i zadowolenia z wydanych pieniędzy