Cześć,
Szukam telewizora LCD do salonu w rozmiarze 55-65 cali. Budżet jakim dysponuję, to max 3,5k zł. Myślałem o oledzie, ale to chyba nie ten budżet no i problem z wypalaniem przy statycznych obrazach (a trochę informacyjnych kanałów leci i bajki z logiem stacji). TV głównie do oglądania kanałów z NC+ oraz YouTube oraz Netflix. Kanapa od tivika stoi w odległości ok. 2,6m, jaka wielkość tivika będzie lepsza, 55, 58 czy 65 cali? Dzieciaki też często coś oglądają i też muszą ogarnąć tivika wzrokiem
Obecnie mam Philipsa 42pfl7108 i bardzo przyzwyczaiłem się do Ambilighta, także w telewizor z tą funkcją bym celował. Gdyby inne firmy też to oferowały to nie miał bym skrupułów aby zmienić firmę, zwłaszcza że miałem sporo przebojów z obecnym TV razem z wymianą płyty głównej (oczywiście po gwarancji). Jeżeli w tych pieniądzach jest możliwość zakupu czegoś z lepszym obrazem i stabilniejszym softem niż Philips (często nie chce się włączyć i łapie zamuły), to też się nad tym zastanowię. Polecicie coś wartego uwagi?
Szukam telewizora LCD do salonu w rozmiarze 55-65 cali. Budżet jakim dysponuję, to max 3,5k zł. Myślałem o oledzie, ale to chyba nie ten budżet no i problem z wypalaniem przy statycznych obrazach (a trochę informacyjnych kanałów leci i bajki z logiem stacji). TV głównie do oglądania kanałów z NC+ oraz YouTube oraz Netflix. Kanapa od tivika stoi w odległości ok. 2,6m, jaka wielkość tivika będzie lepsza, 55, 58 czy 65 cali? Dzieciaki też często coś oglądają i też muszą ogarnąć tivika wzrokiem