Gdzie widziałeś?
Fajny, właśnie oglądam na fotkach, szkoda jedynie, że nie ma tych bocznych głośników na obudowie.
To jest nowość i tak jest taniej jak pierwsze 4k weszły od Sonego więc i tak jest lepiej, a miejmy nadzieje że ze zbiegiem czasu będzie jeszcze lepiej. Co do porównania obu tych tv to trzeba byłoby się pobawić i porównać.. A w sklepie nie pytałeś się czy czysto teoretycznie jeden z nich jest lepszy od drugiego pod względem obrazu ?Ja oglądałem go wczoraj w Sony Centre w Gdyni. Świetnie wygląda, bardzo fajnie świeci (może ciut gorzej niż X95, ale nie chcę przesądzać), ładnie gra.
Tak, jak byłem przeciwnikiem krzywizn Samsunga, tak w Sony S90 jest ona najbardziej chyba dyskretna z dostępnych i nie razi.
Tylko ta cena...
^^ Pytałem się w sklepie właśnie i stąd moje słowa. Ja jednak sprzedawcom nie do końca wierzę. Wkrótce mają postawić je obok siebie i wtedy dopiero, puszczając sygnał z jednego źródła sprawdzę, jak to naprawdę wygląda.
Tak, czy owak, jako rozwiązanie tymczasowe - do momentu ustatkowania się OLED - co raz bardziej przekonuje mnie jeden z podstawowych modeli Sony KDL-60W605B, który na 99% posiada świetną matrycę Sharp UV2A.
X9 nie podoba mi się. Jest za masywny z tymi głośnikami. S-ka jest sexy przy X-sie![]()
Witam uprzejmie,
Telewizor firmy Sony KD-85X9500V - można sobie trochę pomarzyć o pięknym obrazie na dużym ekranie , np.oglądając nagrany 6 grudnia 2013 r.w Seattle na blu-ray trzygodzinny koncert zespołu Pearl Jam pochodzącego z Seattle .
Sony KD-85X9500
Pozdrawiam,
accu
Dla mnie X9 jest ideałem (wygląd), ale S też daje radę, jak to Sony.
Mi się zawsze ich produkty podobały, ceny już mniej.
Witam uprzejmie,
John Archer recenzet z Trusted Reviews w dniu 10 listopada 2014 r. napisał jedną z pierwszych
recenzji telewizora firmy Sony , model KD-65S9005B ;
Sony KD-65S9005B review
Pozdrawiam,
accu
:kom: