ojej .... przepraszam..... (diabełek nie pomógł?) ja nie ulegam presji cyferek z internetu, nie ulegam też presji psychologii widzenia ... poprostu oglądam... Jak już napisałem w wątku przyklejonym widzę FC w swoim 656, ale przestałem się nim "delektować", nie szukam nie sprawdzam , podiołem prostą decyzję w prostej logicznej sytuacji (sprzedać - zostawić) , a panowie są jeszcze przed decyzją. Poprostu dlamnie ten tV ma coś wartego swojej ceny w porównaniu z innymi. (naturalność i ostrość obrazu w HD , bdb skalowanie sd pomimo 50" znacznie lepsze niż w oglądanych przezemnie 42" choć panasy oglądałem tyko w marketach ale i tak są sporo droższe (50) i często niedostępne)
co do opcji aktywacji/deaktywacji to myślę że chyba nie jest to takie proste, bo plazmy samsunga nie mają tej opcji być może z powodów konstrukcyjno/technicznej nie tylko softu... ale to tylko domysły
co do opcji aktywacji/deaktywacji to myślę że chyba nie jest to takie proste, bo plazmy samsunga nie mają tej opcji być może z powodów konstrukcyjno/technicznej nie tylko softu... ale to tylko domysły
Ostatnia edycja: