Witam, kupiłem niedawno z drugiej ręki TV Thomson 43UC6406, telewizor miał bardzo starą wersję softu v161 czyli Android 6. Przeczytałem cały wątek i zdecydowałem się do najczęściej tu polecanego softu v373 na Android 7. Wszystko zrobione zgodnie z instrukcją, po aktualizacji zrobione "reset all" i "reset shop" Materiał z Netflix i YT odtwarza w 4k, dźwięk z wyjścia słuchawkowego jest (ponoć na Android 8 miało nie być) no ale jest inny problem.
Oba urządzenia podpięte pod HDMI czyli dekoder Netii i Xbox One dają obraz w rozdzielczości max 640x480 i to bez dźwięku A raczej tyle max jest w stanie wyświetlić po HDMI, wcześniej oczywiście wszystko było ok. Na innym TV jest wszystko dobrze, więc coś zepsuła ta aktualizacja.
Pomocy, żona mnie ubije
Oba urządzenia podpięte pod HDMI czyli dekoder Netii i Xbox One dają obraz w rozdzielczości max 640x480 i to bez dźwięku A raczej tyle max jest w stanie wyświetlić po HDMI, wcześniej oczywiście wszystko było ok. Na innym TV jest wszystko dobrze, więc coś zepsuła ta aktualizacja.
Pomocy, żona mnie ubije