dagmara111
New member
nie wiem ale softy te są do modelu 6006 a ty piszesz o całkiem innym modelu
nie wiem ale softy te są do modelu 6006 a ty piszesz o całkiem innym modelu
Cześć Natal1
te bardzo łatwe do aktualizacji
1: pobierz na usb fat32 nowe oprogramowanie 511
https://www.dropbox.com/s/ldx48tbq3bby8wb/Update_V8-T658T01-LF1V519_sign.pkg?dl=0
umieść plik pkg w katalogu głównym
debrachner kabel telewizora
podłącz usb do pierwszego usb telewizora
pozostać na przycisku telewizora (ten z pikami)
podłącz kabel telewizora bez utraty przycisku
po zwolnieniu przycisku qun pojawia się komunikat o aktualizacji.
poczekaj chwilę, aż zakończy się cały proces aktualizacji.
i będzie musiało być dobrze.
jeśli mały błąd zresetuje telewizor w ustawieniach.
tutaj mam nadzieję, że to zadziała.
powodzenia i napisane w pv, jeśli potrzebujesz więcej pomocy
Panowie mam problem, posiadam 55uc6406 - ....
Jak wykonac RESET do ustawien fabrycznych (poprzez przyciski na obudowie, bo przez menu nie moge)? Jak wrocic do poprzedniej wersji softu? Skad go pobrac?
Ten wątek to o telewizorach bez androida a chyba pisałeś o innym,
Jeśli to jest tv na andoroidzie to downgrade do v369 przez Update.pkg
Przy okazji tv się trochę resetuje, choć lepiej wykonać później reset shop przez menu serwisowe.
Pliki są na tym forum.
Zgadza sie TV ma andoroida, ale nie widze tematu z androidem. Moglbys napisac cos wiecej o tej opcji update'u? Skad to sciagnac, jak to przeprowadzic (jakis link do tematu - to przeryje), jakis hard reset?
Czy ta nowa wersja jest skopana na maxa czy tylko mam pecha i cos zle sie wgralo?
@firefl - ok, rozumiem, sprobuje w takim razie wgrac to jeszcze raz. Mam jeszcze pytanie o wersje - ten moj (55uc6406) to C60? Bo wszyscy pisza o P60, C70 i chcialbym sie upewnic.
Rozumiem, ze wgranie Update.pkg rowniez powoduje aktualizacje, ale z rownoczesnym restartem?
"Warto potem jeszcze zrobić reset shop w menu serwisowym." watpie aby to menu serwisowe to bylo to menu w TV, wiec jak powiesz jakiego zaklecia uzyc aby sie tam dostac, to chetnie to zresetuje.