Chodzi o to że włączenie trybu HDR na v364 przejaskrawia kolory ze wszystkich źródeł i tak pozostaje aż do restartu.
Ja tak nie mam na 364.. logo jest pomarańczowe, ale poza tym wszystko ok
Chodzi o to że włączenie trybu HDR na v364 przejaskrawia kolory ze wszystkich źródeł i tak pozostaje aż do restartu.
Spróbuj inny pendrive, drugie usb (u mnie działa tylko na usb3), ściągnij jeszcze raz plik(może ściągnęło się z błędem)Witam , nie wiecie co jest problemem że nie mogę zainstalować tego nowego softu , mam chyba v173, i jak wkładam pełna i robię tak jak wymaga procedura to go mieli i po chwili wyskakuje okienko że nie udane wgranie a tv się restartuje i jest stan jak przed wgrywaniem
Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Spróbuj inny pendrive, drugie usb (u mnie działa tylko na usb3), ściągnij jeszcze raz plik(może ściągnęło się z błędem)
Czy komus dziala chromecast (np hbo go) na sofcie 364?
upewnij sie, ze plik update.pkg jest z wlasciwa wersja.. moze sie to pomylic..
dlaczego instalujecie softy które nie mają autoryzacji z tcl.najnowsza wersja softu to v369 właśnie kończę testować i działa bardzo poprawnie.dzisiaj postaram się ją udostępnić.poprzednie cztery wersje miały dużo krytycznych błędów.u mnie na v364 występuje krytyczny błąd, po wyjściu z trybu hdr robią się przesterowane kolory, pomaga tylko restart. Ten sam bug był dwa softy wcześniej. Może ktoś potwierdzić ten błąd? Moja wiara że tcl wyda jakiś sensowny soft topnieje jak teraz śnieg w górach, bardziej wierzę że chłopaki z pda*** wydadzą jakiegoś customa.
dlaczego instalujecie softy które nie mają autoryzacji z tcl.najnowsza wersja softu to v369 właśnie kończę testować i działa bardzo poprawnie.dzisiaj postaram się ją udostępnić.poprzednie cztery wersje miały dużo krytycznych błędów.
U mnie na v364 występuje krytyczny błąd, po wyjściu z trybu HDR robią się przesterowane kolory, pomaga tylko restart. Ten sam bug był dwa softy wcześniej. Może ktoś potwierdzić ten błąd? Moja wiara że Tcl wyda jakiś sensowny soft topnieje jak teraz śnieg w górach, bardziej wierzę że chłopaki z pda*** wydadzą jakiegoś customa.
Czy to jest wersja oficjalna potwierdzona przez TCL? Moim zdaniem ten soft jeżeli jest oficjalny to powinien być udostępniony na stronie TCL-a.
Zadałem pytanie na forum czy soft v364 to ten który testujecie, ale się pośpieszyłem 'mea culpa'. Dziś rano miałem trochę czasu i testowałem ten soft v364 i dopiero po clear nvram i shop reset w menu serwisowym i resecie ustawień zaczął chodzić dobrze nie ma przebarwień w hdr, problem z dźwiękiem 5.1 w kodi dalej jest. Ciekawe jak będzie w v369. Wniosek taki że trzeba po każdej aktualizacji robić reset , najlepiej jak napisałem wyżej. Dzięki za linka do nowego softu.dlaczego instalujecie softy które nie mają autoryzacji z tcl.najnowsza wersja softu to v369 właśnie kończę testować i działa bardzo poprawnie.dzisiaj postaram się ją udostępnić.poprzednie cztery wersje miały dużo krytycznych błędów.