grzegorz1652
New member
Witam. Czy jest Możliwość powrotu z wersji oprogramowania v551 do v184?
Powinno się udać.
Ruszyło na innym pendrive jeśli się nie uda v184 to spróbuje ta v369nie każda wersja daje się zainstalować w ten sposób. Pamiętam, że v369 się nadaje. Potem można podnieść numer. Inne też ale nie pamiętam numerków. Były takie, które się nie nadają. Czy to dostatecznie inny sposób?
No okazuje się że mam dokładnie to samo
TV się włącza, bo jak się poświeci latarką na ekran to widać że piksele wyświetlają obraz (znaczek TCL, animację wczytywania androida itp.) - siadło podświetlenie matrycy zapewne Stąd czarny ekran nagle... Zupełny przypadek że w podobnym czasie dzieją się takie atrakcje u trzeciego z kolei użytkownika Ilu kupiło i nie zna tego forum, a zapewne też im "wyzionął ducha" ten wspaniały sprzęt
No i tradycyjnie - czekamy na kolejnych szczęśliwców. Czas zapiąć pasy i regularnie czytać ten wątek - będzie się działo
Jeśli padło tylko podświetlenie matrycy to można to naprawić samemu w domu przy odrobinie wiedzyProszę bardzo, zgłaszam się Niestety mój również wyzionął ducha (2,5 roku). Czy ma jakikolwiek sens szukanie serwisu i naprawa? :niewiem:
nie znam żadnej informacji od producenta. Można zgadywać. "Zwykłe" wersje mają v przed numerem. Niektóre mają R. Ja nie lubię bo kiedyś coś... zapomniałem...
zabawne... tam wszystko jest w katalogach typu test. Co to znaczy oficjalny release w przypadku tego producenta? Jak dla mnie są kolejne numerki kolejnych wersji testowych. Te wersje testowe czasem są udostępniane przez OTA...