U mnie na v495 mxplayer pendrive z fat32 czyta, a z ntfs już nie.
Kluczowe pytanie brzmi, czy ten dysk jest widoczny dla aplikacji innych niż Media Center np. MxPlayer? Bo jakoś nikt kto ma v. 495 nie jest w stanie odpowiedzieć na tak proste pytanie.......
Ja to pytanie widze po raz pierwszy i spieszę poinformować, ze dysk widze w innych aplikacjach. Ale ja go mam sformatowanego jako pamięć wewnętrzna urządzenia. Co do pamięci flash usb, nie korzystam, ale sprawdziłem specjalnie i nie widze jej w ogole, czy w apce media, ani np w total commander
Btw. Filmik z YouTube który podesłałeś (Costa rica) gra pięknie, ale gwoli ścisłości nie odtwarza się jako zawartość hdr (nie wiem, czy z youtube to jest w ogole możliwe). Zawartość hdr np z Netflix wyglada dobrze, to samo w grach (ps4)
Jeśli chodzi o moje potrzeby, jak pisałem wcześniej, to najlepszy soft, mam po prostu inne potrzeby
A gdzie to wysyłacie? Tu na PW czy maila?OK dziś wysłaliśmy kilkaset. Jutro kolejna wysyłka .
HDR z YT? Natywnie? Jesteś pewien? W jaki sposób?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
A no właśnie, bo z apki HDR nie działa, więc się zdziwiłem... Dlatego uzytkownikowi wookash też nie działało w HDR.Natywnie nie próbowałem, mam na penie to demo ściągnięte z Youtuba
Również poproszę o soft v499 na e-mailRównież poproszę o soft v499 na e-mail
pitjakub@gmail.com
Ten co dostałem od marka nadal nie czyta ntfs w innych aplikacjach. So android 7 we meet again
Spokojnie, jak skończy się "Przedsprzedaż", "Promocja" "Nowy lepszy inny!" to trafi i na dysk google :bober:Ja tego nie rozumiem, zamiast wrzucić soft na google drive to jakieś podchody. Przecież poprzednie lądowały tutaj:
https://drive.google.com/drive/folders/1vXfF1A3WtxTTU3CDRWraWyA7xd_dTGgr
Dzięki chłopaki za info, znów zaoszczędziłem trochę czasu i nerwów na "nowe" wersjeTen co dostałem od marka nadal nie czyta ntfs w innych aplikacjach. So android 7 we meet again
...
Do tego pilot multimedialny nie działa na polecenia głosowe. Ale za to na moje oko wydaje mi się, że obraz jest lepszy.