Jest możliwość, to ten sam co Tcl z ta jedynie różnica że ma plastikowa ramkę.
A gdzie mogę go zdobyć? Jest dostępny a forum czy trzeba się do kogoś zgłosić?
Jest możliwość, to ten sam co Tcl z ta jedynie różnica że ma plastikowa ramkę.
A gdzie mogę go zdobyć? Jest dostępny a forum czy trzeba się do kogoś zgłosić?
Więc sam się do nich zaliczasz, skoro nie widzisz różnicy między 4K a HD, tylko wierzysz programom diagnostycznym nie mając nawet zielonego pojęcia jak one działają. Nie wspominając już o tym, że nawet nie zrozumiałeś tego co napisałem powyżej. EOT
Nie siedzę z nosem przy ekranie a różnicę 4K vs FHD widać przy tej przekątnej do ok 1.5 metra.
Dwa różne programy diagnostyczne pokazały mi wartość FHD zamiast 4K stąd moje pytanie.
I tak - bardziej wierzę niezależnym programom diagnostycznym niż kitom wciskanym przez niektórych, w tym producentom elektroniki, szczególnie, że przedmiotowe programy diagnostyczne są nowe (nowe wersje) i odczytują wartości podawane przez sprzęt/zakodowane w nim.
Swoją drogą nie muszę się znać na zasadach działania programów diagnostycznych, tak samo jak nie muszę znać zasady działania sondy lambda i gdy zaświeci się na pomarańczowo check engine to znaczy że coś jest nie tak. Ale ty zapewne nie wierzysz diagnostyce i jeździsz dalej.
Ponawiam pytanie czy można z 8 na 6 androida powrócić
W sprawie kalibracji napisz proszę na PW - dostaniesz info.
Mam amplituner yamaha htr 4068 i za cholere nie pojdzie dzwiek z TV na amplitunerze. Regulacja glosnosci dziala (pilot tv@amplituner, na tv wyswietlaja sie opcje z amplitunera) , pilot ekranowy, wlaczanie i wylaczanie tez. Na amplitunerze miga cinema dsp. Na androidzie 6 dzialalo, pozniej tj android 7 i 8 przestalo. Jakies pomysly ?ok to tak, soundbar podlaczylem zwyklym kablem hdmi do hdmi arc i tak samo zrobilem z tv ( do hdmi 2 arc) - zmienilem tez T-link na wlaczone. Soudnbar skonfigurowalem wg instrukcji i nadal nie mam dzwieku (soundbar to yamaha yas 207). Do tego jezscze jedno pytanie czy w przypadku podlaczenia hdmi tylko do tv, przy ogladaniu normalnej tv z dekodera upc tez bdzie szedl dzwiek z soundbara czy to bym musial kolejne hdmi podpiac od dekodera do soundbara? pozdrawiam dzieki za cierpliwosc! : D
Jakiś miesiąc temu miały być poprawki do andka 8 ale jak do tąd coś ucichło.
U nas działa . Zresetuj może najpierw telewizor .