Witam
Dziś z ciekawości uruchomiłem HBO go z
chromcasta z telefonu Samsung. Działa bez problemu. Problem chyba u niektórych należy szukać w routerze. A NIE W telefonie z którego udostępniają . Ja jadę na starym TP linku tl-wr1043nd
Wejdź w ustawienia obrazu - potem zaawansowane ustawienia - wpisz na pilocie 6425 i GetUserID ustaw na OFFCześć, jestem z Niemiec i mam TCL 55P6046 po rosyjskiej stronie 4PDA, mam załadowaną i zainstalowaną aktualizację systemu Android 8 przed ponownym uruchomieniem NVM.
Po aktualizacji pojawiło się białe kółko i wiadomość została usunięta TV uruchamia się, ale z wyjątkiem ustawień nic nie działa Przycisk dla Androida jest bez funkcji i poniżej linków wyświetlany jest komunikat.
co zrobiłem źle? Czy też update.pkg ze strony rosyjskiej jest niewłaściwe? Następnie wyślij mi link za pośrednictwem poczty e-mail, który byłby dla ciebie bardzo wdzięczny.
Przykro nam, jeśli tłumaczenie nie jest poprawne, ale Google pisał po niemiecku.
wczoraj próbowałem z androida 8 wrócić na 7 , niestety nie udało mi się - wgrywa sie soft ale tv nie uruchamia się ; czy ktoś już próbował wrócić do starszej wersji ?
Trochę szkoda bo chyba wolał bym wrócić do Andka 6Podobno na razie nie ma jeszcze na to rozwiązania.
znalazłem jeden błąd android 8 : aplikacja kodi jeżeli nacisnę przycisk wyłącz ( z pilota ),tv wyłącza się i usuwa konfiguracje aplikacji; jeżeli wyjdę z aplikacji a dopiero później wyłączę tv to wszystko jest w porządku.
Wejdź w ustawienia obrazu - potem zaawansowane ustawienia - wpisz na pilocie 6425 i GetUserID ustaw na OFF
Sent from my MI 8 using Tapatalk