Hello, could you please send me the latest firmware and image and color settings for tv tcl 55p60 and 55c70? they are my two televisions. thanks, I wait for you. my mail is : lattaririccardo81@gmail.com
Up date wysłane do wszystkich.
Kalibracje wysłane do niebieskich.
Witam. Czy ktoś miał podobny przypadek i sobie poradził?Witam po dłuższej przerwie. Soft nagrany na innego pena poszedł. Więc wielkie dzięki za podpowiedź.
Następnym problemem jaki napotkałem jest wyszukiwanie kanałów. Znajduje podczas wstępnej konfiguracji ale ich nie zapisuje. Gdy pominę działa mi tylko wszystko co z netu a na tv informuje mnie ze brak kanałów należy poszukać. Gdy wchodzę w ustawienia i w kanał wiesza się i wraca. Walczyłem cała noc i nic. Ktoś poradzi??
Witam. Dostałem plik, pobrałem wrzuciłem na pen drive i tv nie widzi nic. Plik w formacie pkg z informacją jako uszkodzony lub błędny. Proszę o pomoc
Pendrive (sformatowanego w FAT32) wkładasz do górnego gniazda USB. Wyjmujesz telewizor z prądu (nie wystarczy go tylko wyłączyć pilotem), naciskasz i trzymasz przycisk sterujący z tyłu urządzenia, włączasz je do prądu i puszczasz przycisk, gdy zobaczysz komunikat o aktualizacji. Musi pójśćWitam. Dostałem plik, pobrałem wrzuciłem na pen drive i tv nie widzi nic. Plik w formacie pkg z informacją jako uszkodzony lub błędny. Proszę o pomoc
Z utęsknieniem czekam na soft 511. Lukaszbretes@gmail.com. Posiadam soft 500,bluetooth słuchawki dzialaja, wi fi nie działa, zniknęła opcja zamykania poszczególnych aplikacji. Czy w wersji 511 coś z powyższych spraw zostało poprawione bądź nie działa? Kieruje to pytanie do fachmanow z tej branży. Pozdrawiam.