A co trzeba zrobić, aby pracował ntfs, tak jak mam V511, ale ntfs nie otwiera.poprzednie obsługiwały więc myślę, że i ten sobie da radę.
Skąd masz soft V519? Na chwilę obecną najnowszy to V511.
A co trzeba zrobić, aby pracował ntfs, tak jak mam V511, ale ntfs nie otwiera.
8gb sd otwiera się tylko na oficjalnym odtwarzaczu multimedialnym, a hdd 3TB w ogóle nie chce otwierać.Nie otwiera się na oficjalnym odtwarzaczu multimedialnym lub vlc, mx itp.?
Na 4pda jest v519. na tym forum też był podawany link. Widziałem też pozytywne komentarze. Nie testiwalem
czy istnieje sposób na odtwarzanie dużych plików filmowych na oprogramowaniu v511 (Android ?
@firefl
Ale gdzie umieścić pliki, jeśli dysk twardy NTFS nie działa?
U mnie dysku 3tb toshiba niestety wyskakuje że dysk uszkodzony. Poprzedni seagate 2tb działał bez problemu.
U mnie 3TB Seagate wyskakuje że dysk uszkodzony, może to jednak ze względu na pojemność?U mnie dysku 3tb toshiba niestety wyskakuje że dysk uszkodzony. Poprzedni seagate 2tb działał bez problemu.
U mnie 3TB Seagate wyskakuje że dysk uszkodzony, może to jednak ze względu na pojemność?
Nie, ne uszkodzony, tylko po firmware 8th android przestaje działać, na v353-373 wszystko dobrze działało. Dysk ntfs.A co? masz uszkodzony?
Jaki masz system plików na tych dyskach?
Nie, ne uszkodzony, tylko po firmware 8th android przestaje działać, na v353-373 wszystko dobrze działało. Dysk ntfs.
Exfat nie działa w android 8@Exile: Jak już napisał firefl, Android 8 nie wspiera NTFS, więc szanse na to że dyski używające tego systemu plików będę odczytywane w TCL są w zasadzie żadne, bez względu na użyty odtwarzacz.
Oczywiście ograniczeniem FAT32 jest maksymalny rozmiar pliku (4GB) ale gdzieś wyczytałem, że powinien zadziałać exFAT, który takiego ograniczenia nie ma.
Exfat nie działa w android 8
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka