Sklep play tylko się otwiera.Nie da się nic zainstalować ani zaktualizować.Oprócz tego po wejściu w ustawienia obrazu robi się czarny ekran,czyli nie widać,zmian podczas regulacji.Nastawy nie są przypisywane do każdego źródła z osobna,mimo zaznaczenia opcji/bieżące źródło/. Czasem po przełączeniu wejścia wchodzi tryb dynamiczny. Na razie tyle na początek. Na V499 miał ktoś takie problemy?Dziala Wam sklep play na v500??
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Też tak mam,ale to się zdarzało nawet na fabrycznym sofcie. Odpuściłem sobie szybki start,bo teraz szybciej wstaje od zera. No i to,co wcześniej opisywałem,zniknęło po ponownej instalacjik:A działa Wam szybki start? U mnie dalej nie. Zarówno na wifi, jak i po lan-ie. Przy wifi dodatkowo telewizor restartuje się krótko po uruchomieniu...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Może spróbuj zatrzymać i wyczyść dane aplikacji google play. Ja nie mam tego problemu ale taki pomysł przyszedł mi do głowy.Mnie niestety na v.500 nie pobiera aktualizacji na Google Play.Macie jakieś pomysły?
Mnie niestety na v.500 nie pobiera aktualizacji na Google Play.Macie jakieś pomysły?
Nie dopatrzyłem się funkcji uruchom ponownie.Proszę o naprowadzenie mnie.nie włącz wyłącz tylko uruchom ponownie
Nie dopatrzyłem się funkcji uruchom ponownie.Proszę o naprowadzenie mnie.
Poza tym, że aktualizacja zrywa z gwarancją producenta to zmian nie ma za wiele. Powiedzcie: ile osób miało gwarancję i nie wiedziało, że ją traci. Pozdrawiam. Dziękuję.