Witajcie,
mój TCL 49C7026 wczoraj strzelił focha. Jakieś dwa tygodnie temu przesiadłem się z softu 373 na 475. Byłem zadowolony, stabilność działania się poprawiła, ogólnie zmiana na plus. Dwa dni temu pojawił się komunikat o kończącej się pamięci, zdziwiłem się ponieważ po zainstalowaniu 475 uruchomiłem kilka podstawowych aplikacji i przez te dwa tygodnie nic więcej nie robiłem. Wolnej przestrzeni pozostało 60 MB. Nie miałem czasu się tym zająć i tak zostawiłem. Dziś chce odpalić TV, uruchamia się od zera, przechodzi do ładowania Androida i koniec. Może się tak ładować godzinami, nie uruchamia się:/ Próbowałem zainstalować ponownie 475, później 499. TV nie chce przejść w tryb aktualizacji. Na odpiętym zasilaniu podłączam USB z plikiem, trzymam power i podpinam zasilanie. Uruchamia się standardowo i wiesza na ładowaniu androida, nie chce przejść do aktualizacji. Próbowałem również przy podpięciu zasilania przytrzymać przyciski power+VOL-, pojawia się napis błąd i android z wykrzyknikiem. Miał ktoś taką sytuację? Udało się to rozgryźć? Dziwi mnie to że nie chce łyknąć systemu z USB, wcześniej nie było z tym problemu. Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam