Zastanawiam się nad wyborem TLC i tu pytanie, po tym co czytam na forum?
Czy normalnie działa Netflix, HBO GO, YouTube, Player, TVPVOD z poziomu TV, nie posiadam żadnych boxów czy konsol a to są platformy które używam 90% czasu, kablówkę tylko dla programów informacyjnych.
Jak jest z bajkami bo tu też słyszałem, że są kłopoty? Czy to problemy 1-3 osób albo problemy z przed 2mc a już wszystko jest ok.
Jest to główny czynnik kupna nowego TV stabilność i bezproblemowość tych platform, czyli usiadz-wlacz-ogladaj-skoncz-wylacz.
Może mam złe wrażenie ale chyba w innych TV nie ma aż takich problemów z podstawowymi w tych czasach funkcjami TV.
Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
Ja ci odpowiem tak mam dwa modele ep640 w sypialni i ep680 u rodziców, co prawda w drugim domu ale mocno go przetestowałem, co prawda netfliksa i HBO nie posiadam ale pozostałe aplikacje działają tak jak byś chciał czyli "usiadz-wlacz-ogladaj-skoncz-wylacz" Ipla działa też tak samo. A powiem ci że ep680 po kalibracji kikiego gra naprawdę super szczerze nie spodziewałem się że będzie miał lepsza czerń niż poprzednia plazma. Poza tym nie wiem czy trafiłem na dobrą sztukę ale rowniernosc podświetlania jest rewelacyjna. Dzięki kiki.
Ja ci mogę tv spokojnie polecić.
Ostatnia edycja: