Proszę o aktualizację V511+ kalibracja, zenek127z@gmail.com
pozdrawiam
pozdrawiam
Dlaczego tv sam się.Nie.aktualizuje do nowszej wersji? Obecnie mam Andka 6 w moim x9006
Ja mam wersję chyba jeszcze 6 androida. Wszystko działa dobrze, więc chyba nie będę z softem kombinowal.
A masz ustawione szybkie uruchamianie?Witam.Jak nie oficjalny android 8?Ja mam wersję X9006 w wersji 65 cali. Telewizor kupiłem od kikiego w X 2017r z androidem 6,potem telewizor sam się zaktualizował poprzez OTA do wersji 7, a od kilkunastu dni jest wersja android 8 ver 511 którą telewizor sam pobrał przez internet. Mam pytanie ,skąd twierdzenie, że TCL nie udostępnia oficjalnej wersji androida 8?Nie mam żadnych problemów z samowłączaniem, u mnie to zjawisko nie występuje.
Witam. Nie mam i nie chcę ale sprawdziłem, ta opcja w tym sofcie jest zwalona i nie działa.A masz ustawione szybkie uruchamianie?
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A masz ustawione szybkie uruchamianie?
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
U mnie na C70 szybkie uruchamianie popsuło się po automatycznym wgraniu v511 przez sieć, a naprawiło po wgraniu v519 z pendrive'a.
Hmm czyżby mi się wgrało 519 ota wczoraj?? gdzie dokładnie sprawdzę wersję softu?
Witam.Mam i ja wersję 526 przez OTA,ale nie mam pojęcia co ona wnosi.Szybki start nie działa.Jeśli miałeś v511 i dostałeś kolejne OTA, to bardzo możliwe że otrzymałeś v526, tak jak ja dzisiaj rano (już po aktualizacji z pendrive'a). Prawdę mówiąc, nie miałem czasu żeby sprawdzić czy w tej wersji nie ma problemów z szybkim startem...