Ma ktoś connect boxa z UPC i wifi mu działa 5ghz na tym tv ? Bo mi widzi tylko sieć 2.4
A rozbiłeś sieć, w konfiguracji Connect Boxa, 2.4Ghz i 5Ghz na dwa osobne SSID jak wcześniej radziłem ?
Ma ktoś connect boxa z UPC i wifi mu działa 5ghz na tym tv ? Bo mi widzi tylko sieć 2.4
Odbiegając trochę od tematu może będziesz wiedzial czy w jednym peszlu koncentryk i skrętka mogą się zakłócać i powodować spadki prędkości po kablu ? (Koncentryk triset i skrętka netset 5e zwykła nie ekranowana)
Czy ktoś z was miał problem z oglądanymi materiałami na netfix. Tzn oglądając film widać co jakiś czas duszki przy twarzach i budynkach. Przepraszam za nie fachowe określenie
A nie działa ? bo Sony zaimplementowało VRR nawet do modelu 2020 czyli H.. Śpi spokojnie. Ale też kupił tv pod konsole i nawet nie wie że nie działa mu vrr przy 120hz.
A nie działa ? bo Sony zaimplementowało VRR nawet do modelu 2020 czyli H.
I to Sony dało dodatkowy procesor graficzny do modeli 2021 czyli J by było 4K 120Hz
No na chłopski rozum ja myślę , że VRR to zdolność odbiornika do dopasowania częstotliwości do nadajnika i jak nie ma interpolacji wynikające z różnicy częstotliwości to obraz nie zrywa bo dokładnie jest tyle samo klatek wyświetlanych co generowanych.VRR to technika upłynniania obrazu bez względu na ilość wyświetlanych w danej chwili klatek.
No na chłopski rozum ja myślę , że VRR to zdolność odbiornika do dopasowania częstotliwości do nadajnika i jak nie ma interpolacji wynikające z różnicy częstotliwości to obraz nie zrywa bo dokładnie jest tyle samo klatek wyświetlanych co generowanych.
Pytanie czy robi to zawsze do max częstotliwości wyświetlacza np w tym przypadku do 120 Hz
Zmieniło Ci na VibrantVibrant Refresh Rate
Zmieniło Ci na Vibrant
Bo jak nie ma 4K w 120 Hz to rozumiem nie ma też 4K 120Hz z VRR a jest 2K 120Hz z VRR