chodzi o to że jak fabrycznie wychodziły z android tv to nie ma aktualizacji do google tv. Jak już fabrycznie wychodziły z google tv to aktualna wersja to v432. Wszystkie następne softy nie są do c825 i mogą źle działać na c825. A te co miały fabrycznie android tv, jak się wgra samemu google tv to traci się gwarancje... tak mi napisał admin.... trochę to pokręcone....Co to za bzdury Ci wypisują
Android TV softy 09x byly na androidzie 11
Softy Google TV 4xx są na Androidzie 11
Moj przyjechal z 414 od kikiego. Zrobilem jeden update do 432 i chodzi. Nie ruszam zeby czego nie spierdolić
zainstaluj sobie jakiś manager plików np X-plore manager ze sklepu google. Problem powinno rozwiązaćDa się coś zrobić żeby ten telewizor widział pliki z każdym rozszerzeniem? Zauważyłem, że widzi tylko te od multimediów w stylu avi, mkv lub jpg, natomiast wszystkie inne typu txt, doc czy iso są niewidoczne. Jest to o tyle dziwne, że każdy telefon z androidem czy też przystawka TV Box widzi wszystkie pliki bez problemów, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Chciałem na nim zainstalować jakiś emulator konsol, ale przez taką skąpą obsługę plików jest to całkowicie bezcelowe.
Sprawdzałem to zarówno z managerem jak i bez i za każdym razem było tak samo. Tak jakby telewizor miał jakąś blokadę na wszystkie pliki oprócz tych dotyczących multimediów.zainstaluj sobie jakiś manager plików np X-plore manager ze sklepu google. Problem powinno rozwiązać
Tv dla tych co lubią tracić czasA ktoś tu pisze że tcl odrobił lekcje... Śmiech na sali...