Przymierzyłem i 85 to grubo przesada u mnie. Na początku chciałem 65, poszło w 75 a teraz 85
Za chwilę 98 będę szukał. Obecnie 42 cale plazma Panasonic 
A na innych platformach nie? Na TCL znowu na każdej platformie i materiale DV miga obraz.Właśnie jak masz Amazon- to odczujesz.
Ciężko o takich. Jak ktoś coś sprzedaje to to jest najlepsze. A zwykły użytkownik nie ma takiego porównania.Nie, odczujesz tylko na Amazonie... heh Zresztą szkoda cokolwiek pisać bo i tak skasuje...Ale na twoim miejscu nie wdawałbym się w dyskusję z kimś kto "35 lat jest w branży" a nie ma pojęcia czym pisze, tylko posłuchał tych którzy mają wiedze i wiedzą co mówią...
Sam producent tak podaje więc pewne...To pewne? Jak tak to odpada.
gdzie ?75XL95L jest teraz za 11499![]()
W sklepie Sony. Ja bym go już kupił gdyby był dostępny w ME. Ale od jakiegoś czasu nie ma i ciekawe czy jeszcze będzie.gdzie ?
kurcze, widzę już 12499W sklepie Sony. Ja bym go już kupił gdyby był dostępny w ME. Ale od jakiegoś czasu nie ma i ciekawe czy jeszcze będzie.
I 1000 cashback.kurcze, widzę już 12499
juz chyba nie maW sklepie Sony. Ja bym go już kupił gdyby był dostępny w ME. Ale od jakiegoś czasu nie ma i ciekawe czy jeszcze będzie.
75 cali. Jakbym wybrał to już by stał w pokoju. Ma być najlepszy, nie ważne czy będzie kosztował 5k czy 20k. Najlepszy.Jaka wielkość ?
Do jakiej kwoty ?
I czy prawda że już sam wybrałeś model ?