ukazała sie nowa wersja Android 11
New TCL R51MT02 Android TV Update available in V272.
to sobie pobierz ze strony ten co ci napisałem , obraz jest ładniejszy ...Myślałem o updacie online jak np. w samsungu czy Sony.
Posiadam kompilacje ppr1.180610.011
Wersja v8-r51mt02-lf1v084.017204
Jezeli robisz aktualizacje z opcji local , to nic nie stracisz ..Myślisz, że warto aktualizować? Liczyłem bardziej na opis konfiguracji gdzie co ustawić na ile żeby uzyskać najlepszy rezultat. Wielu z was pisze o kłopotach w trakcie aktualizacji lub po. W sumie obecny soft działa dobrze nie mam się do czego czepiać. Może lepiej poczekać na oficjalny android 11 ze strony tcl? Czy po aktualizacji stracę wszystkie ustawienia oraz aplikacje? Czy można wyeksportować gdzieś kopie zapasową?
niekoniecznie jezeli wszystko działa ..W poprzednich postach jest info że jednak zalecany jest reset całkowity po updacie
czy jest dostępny changelog firmwaru? zauwazyliscie jakiekolwiek istotne zmiany ?
Nie unoś ale jezeli jest oficjalna aktualizacja na stronie producenta to po to zeby to robic a nie stac w miejscu.. Kto nie ryzykuje ten..... itd.. PS. tak robie update zawsze w ciemno bo ciekawi mnie co i jak jest....po to jest forum, żeby uzyskać informację. Jak Ci nie pasuje to nie komentuj. Dziwi mnie Twoja postawa. Wszystko tak w ciemno aktualizujesz itp itd ?
Na forach dot telefonów i innych urządzeń można normalnie zobaczyć changelogi, poczytać, wymienić opinie.
Sorry, że popełniłem takie przewinienie, że zapytałem