superfly86
Member
Działą już poprawiony Android 11, jutro sprawdzimy wszystkie aspekty.
o jakiej wersji softu mówisz? coś Ci wiadomo kiedy wypuszczą oficjalny update ?
Działą już poprawiony Android 11, jutro sprawdzimy wszystkie aspekty.
Ja po wpisaniu 305 zrobił sie ekran czarny i nic nie mogłem zrobic. Wklepywałem na pałe ID 283 i udało sie przywrocic..,niewiem jakim cudem ci to działa?? Mało tego , nie tylko ja to zrobiłem kolega z forum tez zrobił to samo i ten sam problem miał co ja.. ale tez wklepywał na slepo ID 283 i wrocił ..Wgrałem soft v191, miałem projekt ID 283 i panel wcześniej z H na końcu. Oczywiscie czarny ekran, wpisałem project ID 305 i o dziwo po restarcie zminił się też typ panelu, a to ciekawe że wyświetla inny panel przy innym projekcie. Ta wartość powinna być nie zmienna nie zależnie od ustawień w menu serwisowym, tak myślę.
V277 OTA local updatektóry soft z v11 wybrac
Korzystam z niego juz długo i nie mam problemow, zreszta polecaja go zamiast innych.. Oficjalnie nawet bo masz wersje OTAto jest finalny czy jakas beta ?
to jest finalny czy jakas beta ?
Wyłaczyłes go kablem od zasilania?? Teraz mozesz local update zrobic do Android 11. V277, Problemow z black screen juz nie mam wyłaczałem z pradu juz nie raz i normalnie odpalaZaktualizowałem wczoraj do tej wersji. V191 był trochę mulasty, tutaj póki co działa szybciej. Problemów nie widzę, działa lepiej brak problemów z Black screen póki co aczkolwiek wyłączałem go dopiero raz
Wyłaczyłes go kablem od zasilania?? Teraz mozesz local update zrobic do Android 11. V277, Problemow z black screen juz nie mam wyłaczałem z pradu juz nie raz i normalnie odpala
to co pisalem bylo odnosnie updatu do v277