Emilio1985
New member
Nie chodzi o przekątna tylko o ID panela.. ale wiem ze twoj model smiga normalnie nawet na Google TV
Masz racje. Wczoraj jeszcze zgłębiłem temat na xda i jest tak jak mówisz. Problem jest tylko z 65 calowymi modelami, który ma dwa typy panela.
Dziś rano zainstalowałem oficjalną aktualizacje V191 (Android TV 9). W zasadzie nic się nie zmieniło w kwestii Canal+ Online. Dalej audio rozjeżdżało się z video na kanałach nadających w 25 fps
Następnie idąc za ciosem wrzuciłem aktualizacje, którą poleciłeś V277 z Android TV 11. Po tej aktualizacji Canal+ Online działa perfekcyjnie po włączeniu opcji Tunelowanie Audio. Obraz nie skacze na kanałach nadających w 50 fps i nie rozjeżdża się video z audio na kanałach nadających w 25 fps.
Sam Android TV 11 działa póki co stabilnie. Mam tylko wrażenie że Prime Video trochę zamula, tzn jak chcę wywołać menu podczas oglądania filmu, to od naciśnięcia przycisku na pilocie do pojawienia się grafiki mija 2-3 sekundy. Później, poruszając się po menu (np zmiana ścieżki dźwiękowej, ustawienie napisów itd) również zdarzają się opóźnienia między wciśnięciem przycisku, a reakcją aplikacji.
Na koniec, dla pewności zrobiłem z menu restart TV. Wstał prawidłowo. Następnie aby mieć już całkowitą pewność, wyjąłem wtyczkę z gniazdka i po chwili podłączyłem. Wszystko działa jak należy.
Gdybym chciał przejść na Google TV, to którą wersje aktualizacji mógłbyś mi polecić? Link również mile widziany
Dzięki za pomoc
Ostatnia edycja: