TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

andyd970

Member
Bo ten soft v677 działa faktycznie całkiem fajnie tylko szkoda że u mnie n ec 780 nie autoryzuje karty CI Toya i jest wielkie G.
Byli z serwisu Toya z innymi kartami CI i jest to samo, ewidentna wina softu TCL spieprzyli coś w tych firmware z literka V od wersji v630 jest na każdym to samo jedyne nowe softy które mi autoryzują kartę to te z literka R.
Jak tu się nie wk....ić

gumkas77

Member
Bo ten soft v677 działa faktycznie całkiem fajnie tylko szkoda że u mnie n ec 780 nie autoryzuje karty CI Toya i jest wielkie G.
Byli z serwisu Toya z innymi kartami CI i jest to samo, ewidentna wina softu TCL spieprzyli coś w tych firmware z literka V od wersji v630 jest na każdym to samo jedyne nowe softy które mi autoryzują kartę to te z literka R.
Jak tu się nie wk....ić
no ja siedze na r117 , nie mam odnosnika czy lepszy jest v677 , mam tylko kablowke i podlaczony stare glosniki 2.1 przez jack 3.5" , dziala ok
fajnie jak by ktos sie wyoowiedzial kto testowal oba te softy , ktory
lepszy:D

gumkas77

Member
Miałem chwilę r114 i wróciłem do R117.
Powodem było to, że po włączeniu tv, uruchamiał się amplituner, ale musiałem po każdym włączeniu tv pilotem podglosnic chociaż o jeden stopień aby dźwięk przeszedł z TV do amplitunera.
Na R117 nie musiałem tego robić.
Ot, taka mała niedogodność, która zadecydowała o powrocie do R117.
Poza tym nie zauważyłem różnicy w działaniu tych softów.
tu znalazlem male co nie co opisane
https://www.homecinema-fr.com/forum...-qled-50-55-65-c715-4k-tv-t30107855-1095.html

tlumaczone w google
"
Witam
Zainstalowałem dziś rano V677!! Cóż za to wszystko!
Nadal problemy z dźwiękiem
Albo pasek dźwiękowy prawie nie działa, albo mam irytujące opóźnienie dźwięku!!
Obraz nie jest lepszy niż na v660 czy R117!!
Więc wróciłem na Androida 9 z przyzwoitym dźwiękiem bez opóźnień i wszystkiego !!
Zawiedziony !!! "

gumkas77

Member
Moi mam dylemat który wgrać ��
Jakieś zmiany są? Coś nowego? Bo do tej pory żadnej eRki nie miałem
Śledzę post który wystawiłeś

smialo mozesz R117 sprobowac i V677 , a jak ci beda dzialac to juz musisz ty nam napisac ,kazdy ma co innego popodlanczane do sowojego TV i u kazdego wystepuja lub nie inne problemy xD

stasiof

Member
This forum .... TCL section ... looks like death .....
or everyone using ..... sławny flooded "tips" in every thread .... Please write on PM you will get info.

Ostatnia edycja:

gumkas77

Member
Wczoraj kupiłem używany w bardzo dobrym stanie Philips HTL3320/10
wyjście optyczne - widoczne opuznienie dźwięku na niektórych kanałach, można spróbować wyregulować w ustawieniach dźwięku
BT - dźwięk jest opuzniony ale bardzo nie duzo , a na niektórych kanały nie ma opuznienia dźwięku
HDMI - audio działa bardzo dobrze na wszystkich kanałach xD
soft v677

Ostatnia edycja:

firefl

Active member
Bez reklam
gumkas77, cieszymy się z Tobą...
W zasadzie wszędzie można się chwalić zakupem np. w tramwaju...
W tym wątku piszemy jednak o TCL a nie o Philips :/

firefl

Active member
Bez reklam
gumkas77, ale nie napisałeś we wcześniejszym poście, że soundbar do tv TCL, czarodziejskiej kuli nie mam by się domyślać o co Ci chodzi, koleś

gumkas77

Member
gumkas77, ale nie napisałeś we wcześniejszym poście, że soundbar do tv TCL, czarodziejskiej kuli nie mam by się domyślać o co Ci chodzi, koleś

mi onic nie chodzi , ty kolo sie czepiasz mnie ze sie przechwalam kupnem sprzetu ?! a w cale tak nie jest , jakbys czytal kilka stron wczesniej ten watek to bys widzial ze pisalem juz w tym temacie i to odnosnie tv TCL C715 i o softach do tego modelu ja i problemach zwiazanych z tymi softami , a teraz opisalem swoj sprzet jaki mam i jak dziala , bo wiele osob narzeka na spoznienie dzwieku odnosnie obrazu , i tyle w temacie jak dla mnie , czegos jeszcze nie kumasz ?

ps. jak ci sie nie podobaja moje posty , to nie czytaj ich i no problem xD

Do góry