Co do tych śmieci to mogą być pozostałości po MTK. Tak pisał autor tego softowego posta na 4pda. Też jestem na V342. Kompilacja z 29 czerwca, zabezpieczenia z 5 maja.Wgrałem V342, generalnie moje odczucia:
- System chodzi o wiele lepiej, pewnie jakieś smieci usunięte bo -200MB prawie,
- Sklep play wkońcu nie zacina po pewnym czasie,
- HDR chyba lekko lepsze,
- No i najważniejsze, IPTV zaczęło chodzić na m3u8, wszystkie kanały działają (HD również), lecz są lekko spowolnione, ale to już jest znak, że za rogiem IPTV będzie w pełni działać
Jedna ciekawostka, Canal+ 4K działa lepiej niż te HD, bez przycinek.
Generalnie warto, polecam
A jak ustawienia obrazu na tym sofcie?Co do tych śmieci to mogą być pozostałości po MTK. Tak pisał autor tego softowego posta na 4pda. Też jestem na V342. Kompilacja z 29 czerwca, zabezpieczenia z 5 maja.
Chyba to samo co na V321. Słowo daje pierwszy mój tv, w którym kolor to pojęcie względne. Przez niego sam już nie wiem jak to powinno wyglądać [emoji14]A jak ustawienia obrazu na tym sofcie?
Normalnie wygląda?
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Żeby jeszcze jakieś "changelogi" wrzucali....
Pierwszy post więc witam wszystkich.
Mogę potwierdzić że na nowym sofcie który się dzisiaj pojawił na 4pda v348 działa iptv wliczając kanały full HD.
Smartiptv ma jeszcze lekkie problemy i na niektórych kanałach obraz nie jest płynny ale na Iptv Extreme Pro po włączeniu pełnej akceleracji sprzętowej problem ten już nie występuje. 4k nie mogę sprawdzić bo nie posiadam na swojej liście żadnego kanału. 4K 60fps HDR na YouTube też działa i nie wyskakuje błąd odtwarzanie jak w przypadku v321. Co do jakości HDR to nie mogę ocenić bo nie mam jak tego sprawdzić. Dodam że posiadam tv EC78 w wersji UK czyli TCL EC788. Dziękuję może się komuś przyda.