przypomnijcie mi proszę jak się nazywała strona do edycji listy kanałów
Miałem podobnie na soundbarze Sony HT-RT3 po kilku zmianach softu w 55EP680. Pomogło zresetowanie telewizora do ustawień fabrycznych.Mi też dźwięk od początku po ARC nie śmiga, na starym Panasonicu działał, tu tylko optyk.
To tego ostatnio głos na 100 (youtube, aplikacja netflix, amazon video) a dźwięk ledwo słyszalny, jak już się odpali film w dolby z netflixa to gra na maksa.
Miałem podobnie na soundbarze Sony HT-RT3 po kilku zmianach softu w 55EP680. Pomogło zresetowanie telewizora do ustawień fabrycznych.
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Nie wszyscy. Ja mam v636 i ARC działa ok, ale od jakiegoś czasu coś się posypało, bo gdy w ustawieniach dźwięku nam "dostęp" tak jak zwykle, to dźwięk z tv (DVB-T) idzie cichutki na amplituner, z Netflixa i Prime Video jest ok. Działa wszystko dobrze teraz na ustawieniu "Auto" a kiedyś nie działało, bo niby pokazywał amplituner ścieżkę wielokanałową, a grały tylko fronty i sub. Teraz na "Auto" jest dobrze.innymi słowy wszyscy lecą na optyku a arc lipa !?
u mnie na org sofcie działał wmiarę. teraz w cec nie wyszukuje mi mojego kina wcale ;/
ma ktoś może sprawnego linka do jakiejs wersji v378 np albo cos w ten desen
na tych chodziło sprawdził bym czy wciąż będzie
ewentualnie V379 / V395
thx
Nie pomogło, dalej na sofcie v650 tylko optyk.
Jedyne co pomogło to że z powrotem dźwięk na kinie ze wszystkich źródeł ma jednakową głośność.
Jak masz w tv ustawienie dźwięk "auto" czy "dostęp"?Netflix działa,
SmartTubeNext działa,
Amazon Prime działa,
Obraz z dekodera sat wyświetla.
Narazie za mało czasu oglądam, żeby powiedzieć więcej.
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka