Nie działają bo serwer siadł.Proszę o link do softu 650/653..
Nie działają linki z http://eu-update.cedock.com/
Potrzebne V8-R851T02-LF1V900.zip
Żebyś nie żałował... [emoji6]Potrzebne V8-R851T02-LF1V900.zip
Żebyś nie żałował... [emoji6]
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Witam. Czy cos wiadomo na temat obiecanej aktualizacji androida ? Czy tv juz poszedl w zapomnienie wsparciowe ?
To może czas wybrać się do okulisty lub pobrać coś sensowniejszego ~30-40GB tam pewnie różnica będzie widoczna
Bo nie wiem jak na układzie graficznym z wersja cieniowania wygenerujesz cieniowania wierzchołków dostępne w wersji 3.x Stad tez cena tych tv matrycami tylko się bronią
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie każdy jest tak "zboczony" na punkcie obrazu. To wyglada jakbyś chciał ferrari ale stać cię na passata. Ja porównałem wiele materiałów i jest ok, ważne są treści a nie szukanie problemów w detalach. Te TV sa budżetowymi konstrukcjami i na prawdę sobie dobrze radzą.
Wydaje mi się że wzrok mam ok, no pewnie i jest jak mówisz że materiał jakiś może wyglądać gorzej tak samo jak różnica pomiędzy dobrymi odtwarzaczami blue ray a tymi słabymi, fachowcem nie jestem ale rozumiem że nie posiadasz żadnego tv tcl bo z taką wiedzą nie kupiłbyś tv na tak słabych bebechach. A możesz powiedzieć jaki procek jakieś parametry musi posiadać tv żeby odtwarzał materiał dobrze, czy przez to można rozumieć że obraz na każdym innym tv z lepszymi parametrami jest lepszy na HDR nie mówię już o kontraście itd tylko o jego prawidłowym odtworzenie np na tv xiaomi obraz będzie lepszy bo ma lepszy Procek tak?