Potestowałem trochę dłużej i chyba poprawili ten HDR. W zależności od trybu, jest jasno, ale dużo lepiej. W trybie pc wygląda u mnie całkiem ok. Wiec jak chcesz możesz potestować. Na ruskim forum też stwierdzają poprawę w poszczególnych trybach obrazu.No dobra. To ja się nie ruszam z wersji 288.
Jest problem z przepalonym HDR np w grach. Do tej pory można było grać tylko w trybie gry co obniżało jasność. Na v363 po dłuższych testach na ec78 jest lepiej.O, piszą, że w v363 poprawiono HDR. Chyba się skuszę...
U nas na forum chyba nikt nie ma tego problemu z materiałami HDR na wersjach powyżej v252?
Czy jak ściągnę i wgram nowy soft np ten 363 to aplikacje typu kodi zostaną w telewizorze?
IPTV działa na tym sofcie V363?
No u mnie jest ten problem na materiałach HDR odpalanych z dysku i NAS. I też da się oglądać tylko w trybie PC lub... po włączeniu trybu sklepowego.Jest problem z przepalonym HDR np w grach. Do tej pory można było grać tylko w trybie gry co obniżało jasność. Na v363 po dłuższych testach na ec78 jest lepiej.
O, piszą, że w v363 poprawiono HDR. Chyba się skuszę...
U nas na forum chyba nikt nie ma tego problemu z materiałami HDR na wersjach powyżej v252?