Ciekawe czy da się zapisywać kanały DVB-T i czy nie popsuli IPTV. Niestety dopiero wieczorem będę mógł sprawdzić na moim EP680.
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Ciekawe czy da się zapisywać kanały DVB-T i czy nie popsuli IPTV. Niestety dopiero wieczorem będę mógł sprawdzić na moim EP680.
V351Ciekawe czy da się zapisywać kanały DVB-T i czy nie popsuli IPTV. Niestety dopiero wieczorem będę mógł sprawdzić na moim EP680.
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Witam, to jaki jest autoryzowany update do 50c715? i gdzie go znaleźć? PozdrawiamDziała normalnie, chyba że wpisał ktoś nie autoryzowany update.
v351 iptv działa
2 dni wjechał 65C715 i trochę się zszokowałem. Soft 321 aktualizowany OTA.....
@konradtp
Poczytaj regulamin forum, netykietę.
Zamieszczanie tego samego tekstu w różnych wątkach to forma spamu
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Jaki SPAM ? Osoba zamieszcza tekst ze wskazanym PYTANIEM , Wiesz co to jest za znak : "?"
Jak nie otrzymuje odpowiedzi ? to szuka w innych tematach odpowiedzi na swoje pytania !!!
Brak pomocy = SPAM !!! Dobre
U mnie tak samo wielkie rozczarowanie 55EP680, trochę czasu minęło zanim ustawiłem go "pod siebie". Niestety domyślne ustawienia są z czapy i dla mnie nieakceptowalne. Te podesłana przez KIKI kalibracja też mi kompletnie nie podeszła. Ja wiem, że co człowiek to ma inne wymagania i inne wrażenia organoleptyczne, ale tak spaszczone domyślne ustawienia potrafią skutecznie zepsuć radość z TV zaraz po zakupie i wywołać nie małe zażenowanie. Pierwsze co chciałem zrobić po zakupie to zwrócić TV.