Mafia masz rację, przeczytałem to dwa razy i załapałem, wybacz ale jak raz się o TV pisze, dobry, a za chwilę słaby to się idzie pogubić(ja się pogubiłem).
Teraz jak już zrozumiałem(tak sądzę), Twoja wypowiedź, mogę się jedynie podpisać czterema łapami pod komentarzem
Tak jak pisałem wcześniej, jak ktoś nie chce wydawać majątku na TV, to TCL w tej cenie oferuje sumarycznie więcej niż konkurencja(z tego co udało mi się wyczytać po różnych forach, recenzjach, opiniach)
ze szczególnym uwzględnieniem dobrego obrazu względem konkurencji. Na pewno znajdzie się coś lepszego pod względem tego czy innego parametru(np. lepszy smart), ale sumarycznie (współczynnik ceny do jakości rozumianej ogólnie) będzie ciężko - szczególnie jeśli wypuszczą SMARTniejszy soft 
Chciałbym być w stanie wydać na TV 6tys+ baa nawet 10tys+
Teraz jak już zrozumiałem(tak sądzę), Twoja wypowiedź, mogę się jedynie podpisać czterema łapami pod komentarzem
Mafia ale czepianie się "klasy wyposażeniowej" (czyli parametrów) bez uwzględnienia klasy cenowej to absurd.
Tak jak pisałem wcześniej, jak ktoś nie chce wydawać majątku na TV, to TCL w tej cenie oferuje sumarycznie więcej niż konkurencja(z tego co udało mi się wyczytać po różnych forach, recenzjach, opiniach)
Chciałbym być w stanie wydać na TV 6tys+ baa nawet 10tys+