kapustaadria
New member
Witam od jutra TCL c715 u mnie w wersji 55 cali , i pytanie jaki jest najstabilniejszy w tej chwili soft i skąd i jak go pobrać a także jak zainstalować?
Subiektywny może być clouding spadek FPS to fakt żadne odczucie.Powodzenia w reklamowaniu subiektywnego odczucia
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Panie Kiki wysłałem maila do Pana w tej sprawie również z pomocą kalibracjikapustaadria - napisz proszę na PW dostaniesz kontakt.
Skoro jak widać jest to globalny problem, a producent wskazuje, iż telewizor obsługuje standard 4k, aczkolwiek w praktyce okazuje się, że niestety spadek liczby klatek na sekundę jest widoczny "gołym okiem", to w mojej opinii towar nie jest w pełni wartościowy i zasługuje na miano niezgodnego z opisem - jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Niby tak ale pod hasłem 4K kryje się tylko specyfikacja obrazu tak naprawdę pod szerokim katem parametrów i różnie dobrze producent włączy ci kontent 4K x264 z niskim bitrate i powie ze działa
Prawda jest taka ze sercem tv zarówno c715 jak i EP640-680 są procesory Realteka które są budzetowkami i oferują niższa moc obliczeniowa niż Mediatek stad miliony wersji softów ustawień i bujania się
Jeśli ktoś kiedyś miał kartę sieciowa tej marki to wie ze nie była to górna półka oraz jej wydajność danych pakietowych była średnia
Tak wiec TCL zrobił nam trochę krzywdę wsadzając te układy .
Stąd moje obawy przed zakupem tego modelu bo z jednej strony w jakimś stopniu zachęca ale z drugiej właśnie niekoniecznie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk