DziękiZaraz oblukam czy ruskie mają bo od nich ściągałem.
https://4pda***/forum/index.php?showtopic=973246&st=4040#entry97613600
Mam ten sam model 55c715 Dziś dostałem aktualizacje ...V8-R851T02-LFV321.014450
Zauważyłem zmiany na lepsze !poprawiony i stabilne menu ustawienia podczas oglądania filmów 4k Czy Dolby Vision .Nie ma przycinki menu ustawień jak miałem wcześniej .Problem był taki że kiedy oglądałem film w 4k Czy Dolby Vision Ciężko było włączyć menu ustawień były przycinki menu każda czynność próby ustawienia jasności ,kontrastu itp skutkowało małymi zawiasami .Teraz po aktualizacji menu śmiga bez problemu ...
...Obecnie korzystam z softu V351.
YouTube sprawuje się bardzo dobrze - również podczas wyświetlania materiałów w 4k, aczkolwiek należy zauważyć, że podczas wyświetlania obrazu we wskazanej wyżej rozdzielczości, wchodząc w ustawienia, widać zauważalne klatkowanie, natomiast odnosi się to tylko i wyłącznie do panelu ustawień - obraz cały czas wyświetlany jest płynnie.
...
Na display specification pisza ze 50 calowe wersję c715 i ep680 mają tą samą matryce Innolux o tym samym oznaczeniu v500dj7-qe1. To jak to jest możliwe że ep680 ma 380 nitow jasności a c715 tylko 330?
Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka
Na display specification pisza ze 50 calowe wersję c715 i ep680 mają tą samą matryce Innolux o tym samym oznaczeniu v500dj7-qe1. To jak to jest możliwe że ep680 ma 380 nitow jasności a c715 tylko 330?
Skąd wiesz ile ma Twój egzemplarz?
W trybie HDR10 z maksymalną jasnością bez kalibracji. Wydaje mi się, że to wartość szczytowa tego podświetlenia.480 przed kalibracją , czy po ?
Mój 65 C 815 ma średnia 340 nitow ( po kalibracji )
Możliwe że wersja 50 calowa jest jaśniejsza niż 55? Waham się między tymi dwoma rozmiarami i wiadomo że wolałbym jaśniejszy do hdru. Do tv mam jakieś 2-2,3m więc oba raczej się nadadzą..