Wiram.
Kupiłem TLC 50C715 w piątek i mam zainstalowane oprogramowanie v. 606. Widziałem na stronie, że jest już v. 625, lecz telewizor pokazuje, że mam najnowsze oprogramowanie. Czy w ogóle warto manulanie aktualizować, bo z tego co tu czytam to każda aktualizacja zawiera jakieś błędy. I czy jest gdzieś informacja co wprowadza nowego poszczególna wersja?
Dzięki i pozdrawiam.
Planuję zakup TCL 50c715 Ogólnie polecacie czy lepiej sobie odpuścić?
Przede wszystkim czy uporano się z reg ghosting, czy może dalej problem występuje?
Budżet do 2300
Pewnie piszesz o QLED TCL: C72, C72+ i C82
Jeśli jednak takie będą ceny, to zamiast 50cali lepiej kupić sony na androidzie którego już można kupić w tej cenie.
Poza tym nie wiadomo kiedy będą tak naprawdę, trzeba byłoby tez poczekać na pierwsze recenzje i opinie użytkowników. Pewnie potrwa to kilka miesięcy.
Ceny teraz zawyżone, obecnie C725 jest o ten tysiąc za drogie. Ja jak interesowałem się 50C715, to zaciągnąłem języka u osób tu z forum, które posiadają ten model i wszystkie odpisaly mi, że drugi raz by go nie wzięli, wszyscy byli zgodni, że obraz spoko, ale że ciągle się coś psuje w sofcie, a aktualizacje niewiele pomagają.
Po miesięcznym pobycie mojego tcl 50 c715 przyszła na maila ekspertyza bo telewizora mi jeszcze nie odesłali że nie uznają mi Red ghostingu że wszystko w normie ..Nigdy więcej Tcl ostrzegam potencjalnych nabywców przed tą nieuczciwą firmą
A co myślicie o hitachi 50hal7250? Nie za wiele mogę znaleźć na temat tych telewizorów, na papierze nieźle to wygląda. Turecki Vestel ale czy to aż taki problem?