hawranek31
New member
Ja tego na swoim tv nie zauważyłem.
Ale chcesz modele z HDMI 2,1 ?
Witam ja mam to samo czyli red ghosting po miesiącu walki z serwisem tcl przysłali mi serwisanta który od razu zauważył tą usterke i sywierdził że nic nie może z tym zrobić bo wszystkie 50 calowe c715 to mają bo prawdopodobnie matryca jest źle wysterowana. Walczę z nimi dalej .
Ja dalej borykam się z problemem red ghostingu w moim modelu. Po trzech tygodniach mailowania z wsparciem producenta - odpuściłem tą drogę. Zgłosiłem reklamację na podstawie rękojmi przez sklep w którym kupowałem. Po dwóch dniach zadzwonił do mnie technik i umówił się na wizytę. Gość oznajmił, że TCL wie o problemie i będą starali się załatwić poprawkami w oprogramowaniu. Czekam jeszcze na oficjalną odpowiedź ze sklepu. Łatwo się nie poddamWitam ja mam to samo czyli red ghosting po miesiącu walki z serwisem tcl przysłali mi serwisanta który od razu zauważył tą usterke i sywierdził że nic nie może z tym zrobić bo wszystkie 50 calowe c715 to mają bo prawdopodobnie matryca jest źle wysterowana. Walczę z nimi dalej .