Dziwi tylko troche ten nick - WAPN...prosze sobie poczytac opinie na Skapcu czy Ceneo o sklepie superlcd-tam wypowiada sie-oczywiscie pozytywnie- niejaka A WAPNiewska,a kiedy poczytamy zakladke kontakt na stronie superlcd-widzimy siedzibe firmy "NIKAN-TRANS" na ul.Iganskiej-pod dokladnie tym samym adresem miesci sie takze firma "PHU NIKAN Anna WAPNiewska"....
))[mozna ja odszukac np poprzez panorame firm]
Duzo tych zbiegow okolicznosci
W sumie,najgorsze ze pod tym adresem nie ma zadnego sklepu.Jest to mieszkanie prywatne czyli Pan/Pani [wlasciwie juz nie wiadomo czy superlcd to P.Wapniewska czy jeszcze ktos inny] sprzedaje sobie towar z samochodu,jak za czasow PRLu.
Pewnie dlatego ma taniej.Ale ja zachowalbym ostroznosc,a zwlaszcza z uwagi na problemy z faktura[ktos tu opisywal blednie wystawiona fakture].
Taka firma dzis jest,jutro jej nie ma.Powstanie nowa,podziala pol roku i tak w kolko.
Patrzac na nowe dziwne oferty na Skapcu zauwazylem tez ciekawy twor-sklep hitrtv...strona zrobiona identycznie na identycznym oscommerce jak supelrcd [nawet bledy te same,pisane wszystko malymi literami itd
]Baner na glownej stonie o bezplatnej dostawie jest po prostu przeklejony z jednej strony na druga.
Ciekawe czy jest to kolejna odslona supelcd a moze to juz przejscie z superlcd na hitrtv?
I od razu ubiegam wszystkich a zwlaszcza WAPNa,nie jestem konkurencja,po prostu cos mi sie w tym wszystkim nie zgadza
A jakby powiedzial Borewicz-ta ukladanka zaczyna pasowac
I tymi watpliwosciami dziele sie z reszta forumowiczow.
Pozdrawiam!